Annon mustavalkoraitaiset Aito-pussilakanasetit on pesty, rumpukuivattu ja pedattu sänkyyn odottamaan ensimmäistä nukkumiskertaa. :) Nämä olivat jo heti paketista avattaessa erittäin positiivinen yllätys, sillä kangas on ihanan sileää ja värisävyt intensiiviset, valkoinen on vitivalkoinen ja musta pikimusta. 

PP1016264.jpg

Ensimmäinen pesukerta jännitti, koska aikaisemmat mustavalkoraidalliset liinavaatteeni ovat aina värjääntyneet, jonka seurauksena ne ovat olleet musta-vaaleanharmaat tai musta-likaisenvalkoiset. :D Lyhyellä 40-asteen pesuohjelmalla, nestemäisellä pesuaineella ja  nurinpäin käännettynä nämä pesin ja ihan samassa kunnossa tulivat ulos kuin menivät sisäänkin. Kuivausrumpuun laitoin kuivumaan ja toivoin ettei lämpö haalista mustan raidan väriä, mutta sitäkään ei onneksi tapahtunut. :) 

PP1016258.jpg

Älkää välittäkö lakanoiden ryppyisyydestä, ne on ihan omaa syytä kun en jaksanut alkaa silittämään. :D Ja aamulla ne olisi viimeistään olleet ryppyiset, kun niissä yö on nukuttu. Mikähän siinä onkin, että siivota kyllä jaksan päivittäin ja imurointikin on oikein kivaa, mutta silitys ei maistu sitten yhtään, yök. :D

PP1016265.jpg

Näitä Annon Aitoja voin suositella kaikille raitafaneille lämpimästi. Ovat aivan napakymppi, varsinkin edulliseen hintaansa nähden. <3 Ja pakko antaa nyt Annolle muutenkin kiitosta, sillä kaksi tuotetta kolmesta on vastannut tai jopa ylittänyt odotukseni. :)

Mukavaa päivänjatkoa kaikille! <3