Posti toi hetki sitten Kodin1:stä tilaamani Annon mustavalkoraitaisen Lankku-maton. Avasin sen äkkiä paketistaan ja rullasin auki tytön huoneen lattialle. Matto on oikein kiva, valkoisen sävy ei ole ihan niin valkoinen kuin toivoin, muttei onneksi kermanvalkoinenkaan. :) Sävy on hyvin lähellä esim Villa Stockmannin pellavalakanoita ja silkkiverhoja. Kuvassa vertauksena oleva Aarnion muovinen Pony on vitivalkoinen ja matto on kyllä selvästi lämpimämpi sävyltään, mutta ihan hyvin ne silti voi yhdistää. 

PP1016235.jpg

Kuten minulle jo vinkattiinkin, valkoinen loimilanka näkyy mustan raidan kohdalta jonkin verran läpi. Kuvassa se korostuu normaalia enemmän, mutta kyllä sen silmilläkin havaitsee vaikkei se kovin pahasti onneksi häiritse. Matto on yllättävän paksu, jämäkkä ja laadukkaan oloinen, mistä tulee vuorostaan plussaa. :)

PP1016239.jpg

PP1016246.jpg

PP1016231.jpg

PP1016225.jpg

Matto ei ihan vastannut toiveitani (lähinnä valkoisen värisävyn suhteen) mikä on luonnollisesti pieni pettymys, johon osasin jo varautuakin. Lisäksi matto vaikuttaa keräävän itseensä irtokarvat ja pölyt turhan helposti, mutta se voi johtua pelkästään muovipakkauksen aiheuttamasta sähköistymisestäkin. Pakkasin maton takasin muovikääreeseensä ja huomenna teen päätöksen mitä matolle tapahtuu, tuleeko se sittenkin käyttöön vai palautanko suosiolla takaisin kauppaan. :)

Kivaa iltaa kaikille! <3

EDIT: Annon Lankku-matto meni palautukseen ja ostin Askon Blockin tilalle. Blockin raidat ovat valkoisemmat ja mustasta ei näy loimet läpi. Päätyjen kanttaukset on paksut ja matto pysyy hyvin suorassa. Vielä tänään 8.8 on Block-matto tarjouksessa Askossa!!!