Illan postausaihe vaihtuikin lennosta, kun huomasin muistikorttini taas kadonneen tietokoneen muistikortinlukijasta. Tyttö sen jemmasi salakavalasti jonnekin, mutta ei muista (tai ei kerro) minne sen laittoi. Huomenna sitten suunta uuden muistikortin ostoon, jotta saan napsittua kameralla kuvia.

Siispä postailenkin teille ihanista Disneyn Animators nukeista, joihin sekä tyttö että minä olemme ihastuneita. :)

disney.jpg

Omaa kokoelmaa on kertynyt jo kolme nukkea, Ariel, Tähkäpää ja Jasmine, ja tarkoitus on kerätä koko sarja pikkuhiljaa. <3 

6070040580053.jpg

Animator_doll1.jpg

boneca-jasmine-aladdin-disney-animators-

Ja loppuun surkealaatuinen kännykkäkuva meidän kaunottarista. <3

pIMG_0271.jpg

Nukella on korkeutta noin 40cm ja niiden vartalo on kovamuovia. Lueskelin tuossa jokunen viikko takaperin käsityö- ja lapsiperheblogeja, joista löytyi loistavia ohjeita ja ideoita nukenvaatteiden ompeluun. Voi olla että itsekin vielä saan kipinän alkaa tuunailemaan näille miniprinsessoille uusia vaatteita. Ilmeisesti Baby Björn-nuken kengät ovat villasukkien kanssa näiden Animators-leidien jalkoihin sopivia ja olisikin ihana pukea prinsessat talvisiin vaatteisiin ja asusteisiin pakkasille. Luulen nimittäin että meidän neiti haluaa kuljettaa nukkeja mukanaan reissussa. :)

pIMG_0278.jpg

Oma iltani menee teekupposen ääressä Ikean keittiökuvastoja tutkaillessa ja toivottavasti miljoona loistavaa ideaa rikkaampana käyn yöpuulle. :) Ihanaa illanjatkoa kaikille! <3

(Tuotekuvat: Disney.com)