Käväisin Hobbyhallin sivuilla tutustumassa syksyn uutuuksiin ja bongasin valikoimasta mm. mustan Pouf-pallorahin ja aivan ihanan italialaisen Ideal Luxin Minimal AP1-seinävalaisimen. Koska en tiedä vielä etukäteen haluanko mustan värin sisustukseeni vain kausiväriksi vai pysyvästi, ei ole mitään järkeä satsata makuuhuoneen osalta Louis Poulsenin mustaan AJ-seinävalaisimeen. Siispä päätin tässä tapauksessa ottaa käyttöön ns. "hätävara-ratkaisun" ja tilasin edullisen Hobbarin Minimal AP1-lampun. :)

700304_01.jpg

Ideal Lux on italialainen valaisinvalmistaja, joka tuottaa tuhansia erilaisia malleja edulliseen hintaan. Suomessa maahantuojana toimii Finvalo ja kyseisiä valaisimia myy muutamat liikkeet, kuten Hobbyhall. Minusta tämän Minimal AP1-seinävalaisimen muotoilu on tosi kiva, hieman erilainen ja sopivasti persoonallinen. :) EDIT 5.8: Valaisimessä on sokeripalan tapainen kiinnitys suoraan seinään, eli ei seinätöpselijohtoa. Minun lamppu lähtee suoraan palautukseen, koska se on liian arvokas diy-johtopatentti-lampuksi. :) Muuten se on aivan kyllä tosi ihana.

746532_04.jpg

Myös mustaa neulosta olevan Pouf-pallorahin laitoin tilaukseen. Tämä tulee tytön huoneeseen minun takapuoltani varten, kun iltaisin luen satuja tytölle. Mammut-jakkara on tähän asti palvellut siinä tarkoituksessa, mutta siinä ei näin kookkaalla peffalla kauaa pysty puutumatta putkeen istumaan, kun istuinpinta-ala on niin pieni. :D502110_01.jpg

Ihastuin myös tähän mustaksi maalattuun teräsjakkaraan, joka on industrial-tyylinen. Kuten Poulsenin valaisimenkin suhteen, en raaski vielä tässä vaiheessa harkitakaan vakavasti Artekin 200 euron hintaisen mustan jakkaran ostamista eteiseen, joten tämä saa luvan toimia eteisessä sen tilalta. :) Jos musta alkaakin tökkimään, ei rahallinen satsaus ole kovin suuri ja nämä raaskii pakata varastoonkin säilytykseen. :)

En suosi kakkosvaihtoehtojen ja hätävarojen hankintaa, sillä siinä usein menee oman kokemukseni mukaan rahat kankkulan kaivoon. Tässä tapauksessa kun olen jotain jo itsestäni sisustukseni suhteen oppinut, pelaan varman päälle ja varmistan ensin millainen on asenteeni mustaan ensi keväänä. Jos ei kyllästymisen merkkejä ole ilmaantunut, on valinta osunut oikeaan ja voin panostaa niihin todellisiin haaveostoksiini. :)

Se olisi kuulkaa taas viikonlopun aika kohta. :D Mukavaa perjantaita siis kaikille ja palaillaan illemmalla uuden postauksen voimin taas asiaan!

(Kuvat: Hobbyhall)