Päivitin taas ostos- / haaveilulistaani ja mitäs ihmettä ja kummaa, listalla on ihan oikeasti enää jäljellä kuusi tuotetta. :D Mitä ihmettä on tapahtunut???? :) Silloin kun aloitin bloggaamisen pari vuotta sitten, listalla oli yli sata tuotetta. Osa jutuista on vuosien varrella hankittu ja osa on poistunut takavasemmalle muista syistä. Jotkut jutut on unohtuneet ja muutamat siirretty kokonaan pois epärealistisuuden vuoksi (kuten Barcelona-tuoli :D). Tein kollaasin kivoista jutuista, joiden uskoisin olevan pitkäikäisiä ja joita mielelläni katselisin vuodesta toiseen.

Artek Lento -tuolit 4kpl

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-30%20koht

Tästä saan varmasti sapiskaa, mutta myönnettäköön nyt että haluaisin vaihtaa (TAAS!!! :D) ruokapöytää ympäröivät tuolit. :) Haluaisin tuolien olevan yksinkertaiset ja laadukkaat jollakin pienellä twistillä varustettuna. Artekin perinteikkäiden puutuolien muotoilu ei ole aiemmin miellyttänytkovin suuresti, mutta tässä Harri Koskisen suunnittelemassa Lento-tuolissa on minusta aivan ihana muotokieli, kaunis selkänoja ja "suomalaiset" jalat. Suomalaisilla jaloilla tarkoitan tuota ristikkoa tuolin alla, joka on hyvin yksinkertainen, käytännöllinen eikä jalkojen kiinnityksen osalta ole hienosteltu. Tuolissa ei ole mitään mitä voisi poistaa, mutta siihen ei tee mieli myöskään lisätä mitään. Niin simppeli ja rehellinen, aito. <3

Artek Kanto

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-30%20koht

Artekin valkoinen Kanto on keikkunut ostoslistallani jo vuosia. Jos tilaisin ja lukisin edelleen lehtiä, olisin varmasti jos ostanut Kannon itselleni. Olen siirtynyt lukemaan uutiset ja aikakausilehti-sisällöt suoraan netistä, joten Kantoon ei olisi mitään laitettavaa. Muutaman kerran olen meinannut ostaa sen lehtiroskia varten, mutta ajatus Kannosta tuollaisessa käytössä ei ole kovin kiva. :) Niin kauan kuin kunnollinen käyttötarkoitus puuttuu, ei Kantoa meillä nähdä. 

Hay Hee Lounge tai Artek Lento

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-30%20koht

Haluaisin kovasti yhden nojatuoliksi sopivan istuimen ja edelleen kuolaan Hayn Heetä. En pääse siitä mihinkään, että kyseinen teräksinen nojatuoli on vaan mielettömän upea ja se ei edes supista tilaa läpinäkyvyytensä ansiosta. :) Enää en vaan tiedä olisiko se musta vai valkoinen sitten kun sen aika koittaneen... Mustana tämä tuoli on tyylikkäämpi, mutta valkoisena monikäyttöisempi. Onneksi ei ole ajankohtaista ihan just nyt. :) Artekin Lento-sarjan nojatuoli on myös ihana, samoilla perusteilla kuin ruokapöydän tuolitkin. :)

Hay Wire-henkaritBy Lassen Kubus-kyntteliköt & Louis Poulsen AJ-seinävalaisin

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-30%20koht

Hayn mustat Wire-henkarit aion ostaa makuuhuoneen oksarekille. Ne ovatkin todennäköisesti näistä haavelistan jutuista se ensimmäinen hankintani. Loppuvuodesta aion satsata myös By Lassen nelihaaraiseen Kubukseen, mustana myöskin. Musta Louis Poulsenin AJ-seinävalaisin saa jatkaa haavelistallani ensi helmikuuhun asti. Olen nimittäin päättänyt, että lahjon itseäni helmikuisilla synttäreilläni tällä AJ:lla. <3 <3 <3 Se olkoon vähän kuin palkkio siitä, että olen selvinnyt tästä kuluneesta vuodesta. :)

Tälläisiä kuolaamisen kohteita tällä kertaa, moni roikkuu edelleen listalla kuten ennenkin ja ainoa uusi asia on Lento-tuolit. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

(Tuotekuvat: Valmistajien sivuilta)