Näppäilin Huutonettiin myytäväksi taas aika mojovan läjän kaikkea maan ja taivaan väliltä. Raaskin jopa tällä kertaa laittaa myyntiin myös rakkaat Zaran korkkarini, koska mitä minä niillä teen lörppönikkoineni kun korot ovat nounou. :)

Tammisia juttuja, designia, Iittalaa, terästä... ja Kartellin pöytä. :D Saa nauraa partaansa kyllä nyt, itsekin naureskelen täällä itselleni. :D Mutta teräksiset Trayt veivät sydämeni, joten en tarvitse näin montaa sivu- tai pikkupöytää yhden aikuisen ja pienen tytön kodissa. :)

Tässä kuveja myyntikohteista:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-16%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-16%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-16%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-16%20koht

Ja katsokaas mitä löysin varastosta pahvilaatikkoon piilotettuna! :) Iittalan tumman turkoosin Mariskoolin, jonka olen kai muistaakseni ostanut turkoosina-sisustuskautena joskus vuosituhannen puolivälissä. :D Värisävystä en osaa sanoa mitään, googlella en löytänyt tietoa minkä vuosiluvun väri tämä on. :)

P1016461.jpg

Huutonet-kohteet löytyvät TÄÄLTÄ!

Tarkoitus on kerryttää näillä myynneillä keittiöremppa-kassaa, koska keksin totaalisen ihanan U-mallin, jonka haluaisin toteuttaa. Tämä tietysti maksaa taas sitten extraa, koska kaapistoja tulee neljä lisää alkuperäiseen verrattuna. Vastaavasti liesituuletin vaihtuu huokeampaan, joka onneksi kompensoi rahanmenoa. :) Laatikostojen ja kaappien oviet haluan urallisena, eli ei erillisiä vetimiä. Tästä lisää viikonloppuna omassa postauksessaan. :)

Käykäähän kurkkaamassa myyntikohteet. Huutoaikaa tasan viikko, eli ensi perjantaihin asti. Usean huudon tekijälle niputetaan luonnollisesti postikulut yhteen lähetykseen postitettaessa. :) Moikat taas hetkeksi!