En ole seurannut Iittalan muuttuvaa valikoimaa kovinkaan tarkasti, joten minulta on täysin mennyt ohi että Kivi-tuikkua saa myös isommassa koossa. :) En tosiaan tiedä onko tämä jokin uutuusjuttu vai kenties muinaishistoriaa Iittala-fanien keskuudessa, mutta itselleni tämä on uusinta uutta ja tykkään ehdottomasti enemmän isosta Kivi-tuikusta kuin siitä perinteisen kokoisesta. :)

PP1015969.jpg

Omat Iittala-suosikkini ovat ehdottomasti kirkkaita lasituotteita, kuten Kivet, Vitriinit, Aallot ja Kartiot. Ne ovat niin klassisia että niille löytyy aina käyttöä, oli sisustustyyli mikä hyvänsä. :) Vitriini-rasiat taitavat olla minulle niitä ihan ykkösiä, mutta nyt tämä isompi Kivi-tuikku tuli kilpailemaan jaetusta ykkössijasta. <3

P1015972.jpg

Peruskokoinen tuikku on kooltaan 60mm ja tämä isompi on 80mm. Kokoeroa on huomattavasti ja painossakin on tuntuva ero. Isoon Kiveen mahtuu iso tuikkukynttilä, joka on plussaa jo pelkän paloajankin suhteen.

PP1015973.jpg

Iittala-kokoelmassani on sisustuspuolen tuotteina kaksi 60mm Kiveä, yksi 80mm Kivi, kirkas ja tammikirkas iso Vitriini-rasia sekä samat värivalinnat pikkukoossa. Lisäksi kirkas 160mm Aalto-maljakko sekä iso ja pieni Aalto-tammialusta. En varsinaisesti keräile Iittalaa, mutta pikkuhiljaa se kokoelma minullakin on kasvanut kasvamistaan. :)

P1015945.jpg

Vitriinit ovat tällä hetkellä String-hyllyssä sievästi rivissä ja tammisen Vitriinin kaveriksi nappasin minikokoisen Jensenin tammi-elefantin tytön huoneen seinähyllyltä. Se on suloinen otus. <3

P1015939.jpg

P1015948.jpg

Viikonloppu on koittanut ja minä uppoudun sen kunniaksi taas leffaillan pariin. Kotona on niin paljon rennompaa ja viihtyisämpää katsella leffoja kuin teatterissa. Voi viuhtoa menemään paitulissa ja villasukissa, napostella äänekkäästi ja painaa tarvittaessa pausea, jos kasvisherkut tai dippi loppuvat kesken kaiken. :D Palvelu pelaa kun itse hoitaa, vai miten se menikään, hihiiii. :D

Ihanaa viikonloppua siis kaikille! <3