Tästä postauksesta tulikin enemmän yöpostaus kuin iltapostaus. :D Unohduin nimittäin tuijottamaan elokuvaa enkä huomannut ajankulua. :D Tässä kuitenkin pari "eilen" napattua  fiiliskuvaa olohuoneesta uudessa mustavalkoisessa asussaan.

P1016282.jpg

Suuri Tupla Kupla on niin kirkas valaisinteholtaan, että kameraa on lähes mahdoton säätää niin ettei lampun tuottama valo häikäisisi. Luonnossa valo on ihanan valkoista ja olohuoneen tunnelma on lähes taianomainen. Kumpa saisin tämän taltioitua myös kuviin. <3

P1016286.jpg

Hayn kaksi tarjotinpöytää ostin hetki sitten ja päätin pitää ne molemmat. Sohva on niin suuri, että yksi iso pöytä olisi ollut liian pieni, pienemmästä koosta nyt puhumattakaan. Yhdessä ne ovat sopivan kokoiset sohvaan nähden ja vielä kun saan mustan Kubus-kynttelikön ostettua niin syksyn pimeys saa saapua. :)

PP1016337.jpg

Perjantai-illan kuvista poiketen, on seinähyllylle tänään ilmestynyt muutama isompi valokuvakehys Clas Ohlsonilta. Näihin tulee huomenna täytettä ja mielessä onkin jo useampi idea sisällön suhteen. 

Nyt uppoudun hetkeksi pelaamaan Candy Crush-peliä odottaen koska superväsymys iskee.

Kauniita unia kaikille kukkujille (ja hyvää huomenta aamuvirkuille)! :D <3