Käväisin hakemassa Clas Ohlsonilta pari isoa valokuvakehystä lisää, jotta saan tuohon seinähyllylle järkevämmän näköisen kollaasin. Joku muukin oli ihastunut näihin, koska myymälän valikoima oli hyvin suppea. Kaikki pienimmät koot tästä mattapuisesta mallista olivat loppuneet, joten tällä isohkolla setillä mennään toistaiseksi. :)

PP1016340.jpg

Kohta alan luonnostelemaan paria isoa tekstiprinttiä ja lisäksi käyn läpi oman kuvakansioni, jos sieltä löytyisi jotain kivaa kehystettäväksi. Nyt kun musta on back in style, voin kehystää ihka oikeitakin kuvia, kun ensin muokkaan ne mustavalkoisiksi. :D

PP1016342.jpg

Postailen teille illalla pitkästä aikaa fiiliskuvia ja tunnelmaa olohuoneesta. Kuvat napsaisin jo eilen, mutta teknisten päivitysten vuoksi en niitä eilen illalla saanut postattua teille. :)

Käytiin tänään päivittämässä pikkuneidin tanssitamineet, kun maanantaina meillä on syyskauden ensimmäinen tanssitunti. Herran jestas miten söpöjä pikku-ballerinan mekkoja ja tyllejä olikaan H&M:ssä. Niiden söpöysaste ylittää jo mittarin ja minun on ihan pakko tallentaa ne myös tänne blogiin. :D :D Huomenna siis luvassa ainakin miniballerinan garderooppia... :)

Ihanaa lauantain jatkoa! <3 <3