Keittiön silkkiverhot vaihtuivat pellavaisiksi ja tykkään muutoksesta kovasti, vaikka värin puolesta se onkin hyvin pieni, valkoisia kun ovat. Pellavassa parasta on se, miten pehmeästi valo siintää verhon läpi. Tykkään myös siitä että pellavakangas on niin eläväinen. <3

Pp1016554.jpg

Pp1016552.jpg

P1016555.jpg

Pp1016553.jpg

Kaikki aika on mennyt tänään erinäisten asioiden selvittelyyn koskien eilistä postausta ja mahdollista asunnonvaihtoa. Tilannetietona se, että sain viikon lisäaikaa ja ensisijaisesti on tarkoituksena vuokrata tämä nykyinen koti 1.10 alkaen, mutta myyntikin on yksi vaihtoehto (asia selviää ensi keskiviikkona, kummin tehdään). Tässä on kuitenkin vielä muutama kommervenkki selvityksen alla ja saa nähdä loppuuko aika ennen kuin saan kaiken setvittyä parhain päin. Moni ihmetteli nopeaa aikatauluani ja haluan täsmentää että uuden (ja täydellisen) asunnon löysin siis vasta eilen ja tämän uuden kohteen osalta on nyt kiire. Muuten ei olisi mitään tarvetta hätäilyyn. En ole kesän jälkeen miettinyt aktiivisesti asunnonvaihtoa ja tämä tulikin suurena yllätyksenä, jonka vuoksi olenkin nyt ihan sekaisin. :) Vanha, uusi, uuteen, vanhaan, soitto, viesti, palaveri, soitto, kaavake A, ruksi ruutuun, uusi, vai vanha, laskin esiin, verottajalle soitto, laskin, näpyti näpyti... :D Ja sitten vielä se tunnepuoli, kumpaa haluan enemmän - pysyä vanhassa tutussa ja turvallisessa, vai vaihtaa uuteen, vieraaseen ja jännään, huoh. :) 

Pidän teidät ajantasalla mitä kodinvaihtoon tulee. Keskiviikkoon asti joudun nyt odottelemaan, kunnes onkin jo deadline käsillä. HUI. :D

Keittiöstä en saanut aikaiseksi tehdä postausta, tarkoitus oli teille esitellä tähän kotiin suunnittelemani U-mallinen köökki. Jos muutto kuitenkin koittaa ja vanha koti menee vuokralle niin keittiö uusitaan kyllä, mutta ei U-malliseksi (ostaja/vuokralaisehdokkaan oma toive). :) Yritän motivoida itseni keskittymään huomenna tämän kodin laittamiseen ja lupaan kautta kiven ja kannon, että postaan myös tuon keittiöideani. :)

Heippa ja huomiseen! <3