Minulta toivottiin olohuone-kuvia suuremasta mittakaavasta katsottuna, erityisesti niin että uusi mattokin näkyisi kokonaan. Ehdin onneksi hyödyntämään viimeiset ilta-auringon säteet kuvaamisessa, eli tässäpä siis päivän kolmas postaus. :)

Ppp1016445.jpg

Pp1016451.jpg

Pp1016447.jpg

Pp1016446.jpg

Pp1016449.jpg

Vastavalo (tai valonpuute) on aina olkkarin ongelmana, joten häikäistymiseltä ja heijastuksilta ei voi välttyä. :D Myös värisävyt ovat hieman vääristyneet, paremman kuvan maton oikeasta sävystä saa aikaisemmin päivällä tekemästäni Linda-mattopostauksesta. :) Matto ei ole vielä kokonaan ehtinyt suoristumaan ja siksi siinä on tuollaisia kupruja. Tähän väliin on muuten pakko mainita, että matto on niin iso ja painava, ettei edes koiran juoksuhepuli-ryntäilen-tuli-hännän-alla-kohtaus saanut sitä makkaralle. Loistavaa sanoisinko, eipä tarvitse kontata lattialla suoristelemassa sitä. :)

Nyt meillä alkaa nukkumaanmeno-rutiinit ja palailenkin vasta huomenna kommenttivastausten ääreen. Pakko on itsekin yrittää ajoissa nukkumaan, jotta jaksan avata silmät viimeistään klo 05.20. Ärgh, en tykkää näin aikaisista aamuista, olen enemmän iltavirkku ja aamutorkku, kuin toisinpäin. :D

Huomiseen!