Iittalan Jars-kokoelmani on kasvanut kahdella isolla purnukalla, joissa säilytän valmiin puuroleseestä tehdyn sekoituksen sekä tumman pastan. Uudessa keittiössä haluaisin saada nämä kivan näköiset purkit sisältöineen esille, joko tasolle tai sitten erilliseen pieneen avohyllyyn. Idea sen osalta ei ole vielä hioutunut valmiiksi, lähinnä mietin tuota avohyllyn kohtaloa ja sitä ettei keittiön tasolla ole lopulta liikaa kaikkea. :)

Tässä kuitenkin minun viiden pyöreän purnukan kolleksöönini. :)

Pp1016466.jpg

Pp1016480.jpg

Pp1016469.jpg

Pp1016477.jpg

Jars-purkkien kannet ovat ilmatiiviit ja purkit ovat lasisesta materiaalistaan huolimatta yllättävän keveitä nostella. Ja myös kauniita nämä ovat. <3 Yhden purkin tiputin vahingossa toissapäivänä lattialle, mutta ei onneksi mennyt rikki. Siihen ei itseasiassa tullut naarmuakaan, vaikka purkki tippui 140cm korkeudesta. Huh, kestävää tekoa ilmeisesti ovat, mutta toivon etten kestävyydestä huolimatta sählää kuitenkaan enempää ja ota tavaksi tiputella näitä. :)

Haluan vielä erikseen kiittää teitä kaikkia edelliseen video-postaukseeni kommentin jättäneitä lukijoita! Kiitos! <3 <3

Ihanaa lauantaita kaikille! <3