Käväisin tänään Clas Ohlsonilla ja ostin kaksi mustaa valokuvakehystä sekä mustan North Lightin roikkalampun tuunaustarvikkeineen. Tästä se mustan lisääminen sisustukseen lähtee... :)

P1016009.jpg

Kokeilin muutamaa erilaista asettelua kehyksille, mutta kumpaakaan en ollut täysin tyytyväinen. Kehykset siirtyivätkin jo kuvaamisen jälkeen toiseen paikkaan odottelemaan parempaa ideaa. :) Halusin kuitenkin taltioida teille tämän muutoksen, jonka musta tuo tullessaan. :)

P1016008.jpg

P1015996.jpg

Roikkalamppuni on tismalleen samanlainen DIY-projekti kuin se aikaisempi valkoisella johdolla ja raitalampulla oleva. Ainoastaan johdon väri on vaihtunut ja lamppu on kirkas, eikä raidallinen.

P1015997.jpg

P1015993.jpg

Tamminen mini-norsu pehmentää valkoisen ja mustan terävää kontrastia kivasti, mutta luulen että tykkään ehkä enemmän pelkästä mustavalkoisesta. Yritän kuitenkin ujuttaa tuon tammen mukaan piensisustukseenkin, etten toistaisi taas samaa virhettä kuin aikaisemmin jolloin tammea oli vain ja ainoastaan lattiassa. Lattialle kun ei vähään aikaan tulla mitään tekemään, on se saatava sopimaan sisustukseen. :) Ja se mitä et voi peittää, pitää korostaa. :D

P1015992.jpg

P1015989.jpg

Kolmella irrallisella esineellä ei vielä pitkälle pötkitä kokonaisuuden hallinnassa, mutta hyvän startin tästä kuitenkin saa. :) Muutama koristetyyny, musta Kubus-kynttelikkö ja hieman hienosäätöä niin johan vörkkii. :D

Huomiseen! :)