Pimenevien iltojen paras puoli on se, että iltaisin voi poltella kynttilöitä ja tunnelmoida niiden valossa. <3 <3 Normann Copenhagenin talolyhdyssä onkin palanut kynttilä joka ikinen ilta lähes kaksi viikkoa. :) 

Pp1016678.jpg

Pp1016663.jpg

Talolyhty on osoittautunut aivan loistavaksi käytännössä. Oviseinän magneetti on niin tiukka, ettei tyttö saa sitä auki, eikä myöskään pääse käsiksi kynttilään missään tilanteessa. Hyvä että itsekkään saan sitä avattua. :) Olen miettinyt, että haluaisin toisenkin tälläisen talon mallisen lasiseinällisen lyhdyn, mutta pienemmässä koossa. Normannilla sitä ei ole eikä sellaista ole osunut silmiini minkään muunkaan merkin osalta. Täytyykin toivoa, että jostain löytyisi saman tyylinen lyhty ennen joulua. :)

Pp1016662.jpg

Otin tänään käyttöön Iittalan tuikut, kun muistin kaupasta viimeinkin napata tuikkukynttilöitä mukaani. :) Onneksi Kivi-tuikkujen pohja on niin paksu, ettei se kuumenna alustaa. En halua että Tray-pöydän maalattuun teräspintaan syöpyisi lämmöstä aiheutuneet renkulat. :) Jonkinlaista alustaa täytyy kyllä varmuuden vuoksi katsella, joko teräksisenä tai lasisena.

Vaikka tänään on ollut ihanan aurinkoinen ja suorastaan helteinen päivä, odotin kovasti illan hämärtymistä. Minusta on nimittäin superihanaa kääriytyä torkkupeittoon ja hörppäillä teetä tunnelmavalossa, eikä kesäisin tätä oikein viitsi harrastaa. :) Siksi syksy on oma lempivuodenaikani, koska kesätauon jälkeen kotifiilistely tuntuu kaksin verroin ihanammalta. <3

Tunnelmallista iltaa kaikille! <3