Nyt on muutama viikko sitten Mattomaailmasta tilaamani valkoinen Linda puuvilla-paperinarumatto olohuoneen lattialla ja olen todella tyytyväinen valintaani. Juuri täydellisen kokoinen ja valkoisen sävy on riittävän vaalea, vaikka ei vitivalkoinen olekaan. :)

Pp1016434.jpg

Pp1016439.jpg

Pp1016441.jpg

Olohuoneen pöytinä toimivat Hayn Trayt ovat selvästi valkoisemmat kuin matto, mutta väriero ei tässä tapauksessa haittaa minua yhtään. Sohva ja Bestå-taso ovat vain hieman kirkkaamman valkoiset. Maton loimi sopii hyvin parketin kanssa ja tyylillisesti tämä puuvilla-paperinarumatto on ihan täydellinen muihin kalusteisiin nähden. <3

Pp1016443.jpg

Pp1016442.jpg

Pp1016436.jpg

Tämä kyseinen Mattomaailman Linda on tismalleen sama kuin S-ketjun myymä Housen Rita-matto. Ja molemmat mainitut ovat lisäksi 99,9%:sen identtiset myös Formen Lumian kanssa. Kaikkia näitä mattoja olen nyt päässyt hypistelmään livenä monet kerrat ja eroa ei ole kuin merkissä, nimessä ja pesuohjetarrassa (ei itse ohjeissa, mutta sen ulkonäössä :D). Formen lailla on tämäkin matto kotimainen. Matto on lisäksi molemmin puolin käytettävä, eli pesetystä ei tarvitse heti suorittaa kun ensimmäinen puolisko likaantuu. Senkus vain kääntää maton toisinpäin ja näin saa lisäaikaa pesetykselle. :)

Mattomaailman Lindan ohjeistus on tälläinen:

Hoito-ohje:

  • Imurointi ja tuuletus
  • Tahrat pyyhitään kostealla rätillä, jossa mieto pesuaineseos

Pesuohje:

  • Tasopesu: 30°C. Laimenna pesuaine veteen.
  • Harjaa pehmeällä harjalla kuteen suuntaisesti.
  • Huuhtele matto runsaalla vedellä. Poista liika vesi.
  • Kuivaa matto ilmavalla ja tasaisella alustalla .
  • Muotoile kosteana.
  • Ei pesua rumpukoneessa eikä kuivausta kuivausrummussa.
  • Kutistuvuus 5% pituus- ja leveyssuunnassa.
  • Älä ravista mattoa kanttinauhasta.

Oma mattomme on tosiaan suurin valmiskoko, eli 200x300cm. Lindaa voi kuitenkin teettää myös omien mittojen mukaan halutessaan. Maksimileveys taitaa kuitenkin olla tuo 200cm, mutta tämä siis vain oletukseni. Pituuden osalta ei varmaan rajoitusta edes ole. :)

Nyt saan valkoisen Pappelinani olohuoneesta takaisin ruokapöydän alle ja menenkin heti siivoilemaan sen paikoilleen. :) Ihanaa päivän jatkoa kaikille! <3