Nyt olisi vuorossa makuuhuoneen ennen ja jälkeen -postaus, jotta sisustuksessa tapahtuneet muutokset on helppo havaita ja uudemmatkin lukijat pääsevät hieman kärryille siitä mitä kaikkea tässä reilussa kahdessa vuodessa onkaan ehtinyt tapahtumaan. :)

Aloitetaan blogin alkutaipaleelta parin vuoden takaa, jolloin sisustaminen oli melkoisen alussa. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-04%20koht

Seinissä oli vuonna 2009-12 tummempi siniharmaa (Tikkurila K488) ja tykkäsin tosi paljon tuolloin tuosta kyseisestä sävystä. Sitä lisäsin pikkuhiljaa tekstiileihinkin, kun innostuin Gantin tähtikuosista. Ennen joulua 2011 pöhköönnyin tähdistä tosi kovasti ja niitä olikin sitten melkoinen määrä, varsinkin makuuhuoneessa. :) Sänkynä meillä oli BoConceptin pähkinänsävyinen sänky valkoisella nahkapäädyllä, joka hankittiin pähkinä-sisustuskautena 2009. Sisustustyyli oli selvästi romanttinen ja tykkäsin kasvavassa määrin kromista ja kristallista.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-04%20koht

Keväällä 2012 makuuhuone siirtyi toiseen huoneeseen ja vastaavasti vanhasta makkaristamme tuli tytön huone. Tähdet olivat historiaa ja seiniä lukuunottamatta väritys oli lähes pelkästään valkoinen. Siniharmaa seinämaalin sävy (K488) alkoi kyllästyttää ja tilalle tuli kuuluisa greige alias Tikkurilan Laasti (X487), jolla maalasinkin kesällä 2012 koko kodin. :D Pähkinänsävyinen sänky vaihtui valkoiseen ja kalusteita ilmestyi lisää ja lisää ja lisää, kuten kaappeja ja Lack-hyllyjä. Valkoisen ja greigen joukkoon alkoi putkahtelemaan värejä alkuvuodesta 2013, ensiksi vaaleaa turkoosia ja sen jälkeen hentoa roosaa. Kauniita ja suloisia sävyjä molemmat, mutta eivät sitten kuitenkaan olleet se "minun juttuni". :) Makuuhuoneessa oli hieman hotellimainen tunnelma ja ylellisyys oli oiva sana kuvaamaan tyyliä, jolla sisustin kotiamme tuolloin.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-04%20koht

Huhti-toukokuussa kuluvaa vuotta alkoikin tapahtua taas isompia muutoksia. :) Makuuhuone palasi alkuperäiselle paikalleen ja greige seinämaali korvaantui ensiksi hopeanhohtoisella struktuurilla ja lähes heti perään valkoisella maalikerroksella. Tämä projekti oli siirtymä glamourista modernismiin hyvin pienessä ajassa, enkä ole päätöstä suunnanvaihdoksesta katunut hetkeäkään. :) Makuuhuone on tällä hetkellä parkettia ja greigejä ikkunaseiniä lukuunottamatta täysin valkoinen ja tarkoitus on fiksata puutteet kuntoon ja lisätä ripaus mustaa joukkoon. Muutoksen aikaa siis eletään edelleen, mutta onneksi ne suurimmat asiat ovat tyylillisesti jo tehty. :)

Näitä ennen ja jälkeen -postauksia on mielenkiintoista tehdä, kun pitää palata muistin varassa taaksepäin ja miettiä että mitä silloin oikein mietinkään. :) Monta hittiä ja hutia olen ehtinyt tekemään tässä parin vuoden aikana, mutta onneksi elämä on oppimista ja opiskelua. Se mitä tiedän nyt sekä sisustamisesta että itsestäni, ei olisi ehkä tiedossani ilman kaikkea kokeilemaani. Enkä kadu hetkeäkään. :)

Aikaisemmin tehdyn ennen-ja-jälkeen-olohuone -postauksen löydät TÄÄLTÄ!

Mukavaa iltaa kaikille! <3