Yritin kuvailla teille makuuhuonetta niin, että saatte selvän minkä kokoinen tuo pikkuinen huone on ja miten kalusteet sinne asettuvat. :) Ovesta sisään siis... :)

Pp1016481.jpg

Pappelinan 240cm pituinen matto ulottuu melkein ovelle asti ja toisesta päästä se on pikkupöydän alla. Oksarekkini on oviaukon oikealla puolella ja ikkunat 2kpl sijaitsevat sängyn päädyssä sekä vasemmalla oviaukosta katsottuna.

Pp1016482.jpg

Kumpaakaan ikkunaseinää en ole vieläkään saanut maalattua valkoiseksi ja Tuplis-lampun kohdalla näkyy valkoista maalisotkua. :D Enköhän minä tästä kohta puoliin saa taas kipinän maalailuun... tai sitten en, mutta maalaan väkisin. :D

Pp1016487.jpg

Osa vaatteista roikkuu oksalla, loput ovat päällä, likapyykissä ja Malm-lipastossa sängyn toisella puolella.

P1016495.jpg

Pp1016485.jpg

Sängyn patjakoko on 160x200cm, mutta sängyn kokonaismitta runkoineen 180x220cm. Sängyn lisäksi pikkuruiseen huoneeseen ei juuri muuta mahdu. Nojatuolista makuuhuoneessa olen haaveillut niin pitkään kuin muistan, mutta tila ei anna sille mahdollisuutta. Parisängystä en ole valmis luopumaan koskaan, iso sänky on ihana. <3 <3

Pp1016494.jpg

Orkideani sanoi hyvästit ja siirsin olkkarista yhden kehyksen kukan tilalle. Uuden orkidean kyllä ajattelin ostaa, jolloin taulu palaa takaisin. Pöydällä eilisillan jäämistöä eli iPad ja rasvatuubi. :)

Pp1016492.jpg

Malm-lipasto on 50cm syvä ja vie aika ison osan tilasta. Lipaston ja sängyn väliin jää 58cm, joka on ihan passeli kulkemista ja laatikoiden availua varten. Mitään muuta ei tuolle puolen sänkyä saa, minusta on toisaalta kivan näköistä että kalusteet ovat erilaiset keskenään eikä yöpöytiä ole enää kuin yksi. 

Pp1016491.jpg

Tällä hetkellä iltavalona toimii oksalla roikkuva raidallinen diy-roikkalamppuni. Seinäpistoke on pöydän alla ja siellä on myös katkaisija josta saan kätevästi näpsäistyä valon pois päältä ennen nukkumaan menoa. 

Pp1016496.jpg

Ikkunoita on tosiaan kaksin kappalein, seinissä vielä vanha greigen sävyinen maalipinta. :)

Pp1016488.jpg

Tässä siis makuuhuone, joka ei koolla hurmaa mutta ikkunoillaan ja merimaisemallaan sitäkin enemmän. <3 Alla vielä pohjakuva kalusteiden kanssa. Katkoviiva edustaa ikkunaa ja vaatetanko onkin merkitty erikseen. :)N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-18%20koht

Tänään on ollut kunnon laiskottelupäivä. :) En yksinkertaisesti saa mitään aikaan, enkä ole keinuakaan varten saanut porattua toista reikää kattoon. Hyvä että jaksoin astianpesukoneen käynnistää napista. :D Toivottavasti iltaan mennessä piristyn ja keksin jotain kivaa tekemistä. Jos en, niin palailen huomenna keittiö- ja keinupostauksien kera uudelleen asiaan. :) Moikat! <3