Ikean uusi kuvasto kolahti tänään postiluukusta ja kuten aina, pakko oli heti ahmia kaikki uutuustuotteet ja uudet kivat ideat. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-19%20koht

Reidar-tuoli on minusta tosi hauskan näköinen. Malli on hyvin kahvila- ja julkitilamainen ja värivaihtoehtoina omat tämän hetkiset lempparini valkoinen, musta ja keltainen. Ruokapöydän ympärillä olisi kiva nähdä kuusi tuolia, kaksi jokaista väriä. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-19%20koht

Mustavalkoisella teemalla jos mentäisi, olisi minusta kivan näköistä että ruokapöydän päällä olisi yksi tai kaksi isoa Jära-varjostinta esim mustana ja tuoleina parillinen määrä mustia ja valkoisia Reidareita.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-19%20koht

Tytön huoneeseen on ostoslistalla edelleen valkokeltainen neliönmuotoinen Tutemo-avohylly ja kuvastosta bongasin kivan uuden kaappivaihtoehdon PS 2012-mallistosta. Itse kaappi taitaa tosiaan olla jo viimevuoden mallistoa, mutta itse kiinnitin huomioni siihen vasta nyt. Myös viime kuvastosta esiin noussut metallinen PS-lepotuoli on edelleen minusta tosi ihana ja tytön huoneessa tuollainen voisi olla tosi hauskan näköinenkin. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-19%20koht

Sekä lepotuolia että tv:lle tarkoitettua kaappia saa valkoisena ja keltaisena ja valinnanvaikeus kyllä iskisi ostoksilla ollessa. Kaapin saattaisin valita keltaisena ja tuolin valkoisena. Kaappi on minusta kivan leikkisä ja lastenhuoneeseen juuri sopiva kaluste myös korkeuden puolestakin. Tuoli valkoisena siksi, että sen voi tarvittaessa siirtää myös olohuoneen puolelle, jos sattuu tarvitsemaan lisää istumapaikkoja. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-19%20koht

Harkitsen tällä hetkellä ihan vakavasti, että ostaisin ruokapöydän päälle mustan ison Jära-varjostimen. Johdot valaisimelle löytyisikin jo valmiiksi kaapin perukoilta, kun ostin kolmannen Clas Ohlsonin roikkalamppuviritelmän tulevaisuutta silmällä pitäen. Ps-sarjan led-seinävalaisin sopisi meille makuuhuoneeseen, mustana. Saisin hieman tuntumaa jo etukäteen mustasta seinävalaisimesta, ennen kuin ryntään ostamaan kuolaamani Louis Poulsenin AJ-seinälampun (joka tosin on aikeissa hankkia vasta synttärilahjaksi itselleni ensi keväänä). 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-19%20koht

Ja ikisuosikkini Arild-divaani valkoisella nahalla. <3 <3 <3 Rakastan kovasti omaa isoa sohvaani enkä siitä raaski luopua varmaan vielä vuosiin. Haaveilen kuitenkin salaa mielessäni kahdesta divaanista perinteisen kolmen istuttavan sohvan tilalle. Jos ja kun se päivä koittaa että haluan katsastaa uutta istuinryhmää olohuoneeseen, tulen todennäköisesti valitsemaan divaanin. Näissä etuna on se, että olohuoneen kalustusta voi tarpeiden mukaan muutella hyvin helposti ja yhdistämällä divaanit saa aikaan lokoisan pesäpaikan vaikka leffojen katselua varten. <3

Tälläisiä ihanuuksia itse bongasin uudesta katalogista. Jos sinun luukusta ei vielä uusi kuvasto tipahtanut, niin nettiversio löytyy TÄÄLTÄ!

Tajusin muuten eilen, että enhän minä saa sitä Lillagungan keinua kiinni kattoon ennen kuin ostan 12 (onko se nyt millisen?) poranterän. Minulla on niin järeät kattokoukut ja tulpat niihin, että kymppikoolla on turha surrutella reikiä. Tai no, minä kyllä surruttelin ne reiät kun halusin ihan nyt vaan varmuuden vuoksi todeta, että jos silmä näyttää että ruuvi tulppineen on liian iso niin se myös on niin. Hihiiii. :D Tänään uusintayritys ja eiköhän viimeistään huomenaamulla ole keinu katossa kiinni ja käyttövalmiina. :)

Ihanaa uutta alkanutta viikkoa kaikille! <3