Habitare messut järjestetään 18.-22.9.2013 Helsingin Messukeskuksessa ja jälleen kerran on luvassa huikea määrä kotimaisia uutuuksia ja kansainvälistä designia. Myös CASA Blogit bloggaajineen ovat paikalla viikonloppuna 21.-22.9. klo 11-17 ja minäkin siellä hääräilen. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-29%20koht

Saimme arvottavaksemme Habitare -messulippuja ja nyt onkin aika käynnistää arvonta. :)

Lukijoiden kesken arvotaan 5 x kahden messulipun setti, joilla voittajat aveceineen pääsevät messuilemaan yleisöpäivinä pe 20.9 - su 22.9 välisenä aikana.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

Jätä vapaamuotoinen kommenttisi persoonallisella ja erottuvalla nimimerkillä tämän postauksen yhteyteen ja olet mukana arvonnassa yhdellä arvalla.

Jos haluat tuplata mahdollisuutesi, saat toisen arvan tykkäämällä Oma Koti Valkoisen Facebook-sivusta. "Vanhat" Febu-tykkääjät saavat automaattisesti toisen arvan. Muistakaa laittaa kommenttiinne maininta oletteko mukana yhdellä vai kahdella arvalla. Tämän lisätiedon puuttuessa oletuksena on yksi arpa. :)

Osallistumisaikaa on perjantaihin 6.9.2013 klo 23.59 asti, jonka jälkeen suoritan arvonnan. Voittajat julkaisen omassa postauksessaan lauantaina 7.9, joten muistakaa olla kuulolla silloin!

Onnea kaikille tasapuolisesti! <3

(Messuliput sponssaa Habitare. Lisätietoja aikatauluista, ohjelmistosta sekä näytteilleasettajista Habitaren sivuilta!)