Hihiii, minähän siis ihan oikeasti siivosin kodin eilen illalla ja nukkumaan mennessäni koti oli tiptop. :D Mutta miltäs näyttäkään tänään aamupäivän touhuilun jäljiltä? :D

PP1016426.jpg

PP1016427.jpg

PP1016433.jpg

PP1016429.jpg

PP1016432.jpg

Sängyssä on leikitty majaa, tytön leikit ovat levällään hänen huoneessaan ja neiti silppusi kaiken lisäksi vessapaperia salaa huoneessaan, ja paperinöyhtää on raitamatto täynnä. :D Minäkin olen osallistunut kyllä sotkemiseen ja minun jäljiltäni on imuri keskellä lattiaa (TAAS :D) ja keittiön taso on kaikkea muuta kuin kuvauskelpoinen puurokattiloineen ja kahvikuppeineen. :D Tämän postauksen tarkoitus on lähinnä muistutella, että elämää ja sotkua on myös meidän kotona, vaikka yleensä blogin kuvat edustavatkin sitä siistiä ja kaunista puolta. :)

Saan kuukausittain kommentteja siitä että meidän koti on pelkkä tyhjä kulissi, jolla ilmeisesti tarkoitetaan sitä että kukaan ei tässä asuisi. :D Itseäni tämä huvittaa suuresti, koska minusta meidän kotona ei ole mitään mikä viittaisi siihen, että tämä olisi tyhjä asumus. Blogeissa yleensäkin kuvataan kauniita kuvia, joiden miljöö on siisti ja kuvauskelpoinen. Itselleni ei ole koskaan tullut mieleeni edes kyseenalaistaa blogikoteja, vaikka kuvat olisivatkin kuin sisustuslehdistä kauniine asetteluineen. Siksi hieman hämmästelen, että meidän perheen kotia pidetään epäaitona, vaikka lähes kaikki sisustusblogit tarjoilevat siisteyttä ja kauneutta, niin sisustuksen kuin kuvienkin osalta. :) No, lähti taas ajatus rönsyilemään alkuperäisestä aiheesta, jonka pointti oli se että sekä siisteys että kaaos on läsnä kotonamme päivittäin. :D

Tunnelmallista sadepäivää kaikille! <3 Palaillaan taas iltasella uuden postauksen voimin. :)