Pikkuneiti on yhtä innostunut tanssimisesta kuin äitinsäkin ja meillä zumba-samba-balethopataan päivittäin musiikin tahdissa. :) Tytön innostus tanssimiseen on täysin lähtöisin minusta, sillä jo vauva-aikana tanssahtelin tyttö kainalossa pitkin huushollia. :) Jo ennen kuin neiti oppi edes kävelemään, hän hytkytteli musiikin tahdissa sohvaan nojaillen ja siitä eteenpäin onkin meillä tanssittu päivittäin. Huomenna tyttö menee ensimmäiselle ohjatulle balettitunnilleen, jota olemme odottaneet kuumeisesti koko pitkän kesän. Kävimme eilen uusimassa jumppavaatteet ja pakko on ylistää H&M:n tanssivaate-osastoa. Niin ihania ja söpöjä jumppapukuja ja tyllihameita oli tarjolla, että pitihän pienelle ballerinalle sellaiset ostaa. <3

P1016317.jpg

P1016319.jpg

Tanssivaatteet ovat valkoista asua lukuunottamatta hyvin tumman puhuvat. Musta jumppapuku, jumppahousut, tossut ja tyllihame ovat väristään huolimatta supersöpöt ja hameen hopeinen kimallus ja roosa rusetti söpöstävät vielä lisää. :) Säärystimet ostin hopeisena ja harmaa neuletakki toimii hyvin lisälämmityksenä vilun varalta. Myös vaaleanpunainen tyllihame tarttui mukaan, mutta se uupuu kuvasta kun oli tytön päällä kuvaushetkellä. :D

P1016325.jpg

Täytyihän asua testata käytännössä jo etukäteen ja neiti päättikin laittaa kunnon tanssishown pystyyn tossuineen ja tylleineen. :) 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-11%20koht

Aluksi sievisteltiin ja söpösteltiin, jotta sain napattua muutaman mummilaan matkaavan kuvan...

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-11%20koht

Sitten olikin aika alkulämmittelylle venyttelyineen... :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-11%20koht

Ja lopuksi veivattiin yli puolituntia putkeen erilaisia tanssityylejä, kuten salsaa, herkkää balettia ja irlantilaista tanssia. :D

Anniina Ballerina on yksi tytön kestosuosikeista ja meillä onkin muodostunut rutiiniksi tanssia  Anniina-leffojen tahdissa joka torstai. Nykyisin se on tyttö, joka opettaa minua tekemään grand jetén, pas de chatn, plién ja arabesquen, eikä toisinpäin. :D Hauskimmat kommentit olen kuullut tytöltä siitä, että minun pitäisi jo näin vanhana osata tehdä kunnollinen kolmoispiruetti sekä osata hiphoppia ja breikkausta, vaikka olenkin tavallaan tyttö, hihiiiii. :D Usein kuulen myös ihmettelyä siitä, että miksi äiti sä hengästyt niin helposti. :D :D Lasten suusta tulee aina ne parhaat murjaisut. :D

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille teille! <3