Halusin kokeilla miten onnistuu kuvakollaasien teko iPadin kautta ja hyvinhän se luonnistuu. :) Latasin Picasan iPad-sovelluksen ja vaikka alkuun pääseminen olikin kankeaa, niin lopulta sain yhden kollaasin rakennettua blogistani kopioiduista kuvista. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-27%20koht

Tälläisiä pieniä yhden tai kahden kuvan postauksia saa tehtyä kätevästi iPadillakin, mutta vaativampaan käyttöön, linkitykseen ja kuvanmuokkailuun koen oikean tietokoneen olevan tuhat kertaa parempi ja nopeampi. Tämän postauksen tekemiseen on mennyt kuvakollaaseineen nyt lähes 1,5 tuntia ja se on hiukkasen pitkä aika. :D Jos postauksen tekeminen olisi aina näin vaivalloista, niin istuisin nenä kiinni koneessa (eli siis ipadissa) aamusta iltaan. :) Mutta nyt toivottelen kauniita unia ja huomenna sitten järkkäilyä ja organisointia. :)