En malttanutkaan mennä illalla ajoissa nukkumaan, vaikka väsyttikin niin vietävästi. :) Siirtelin tavaroita edes takaisin tytön mentyä untenmailla ja sain aikaan itseäni miellyttävän asetelman keittiön puolen seinähyllyille.

PP1016199.jpg

Karsin osan hyllyillä olleista tavaroista pois ja vähensin teräksen määrää tuntuvasti. Se jo yksistään rauhoitti kokonaisuutta ja minusta tämä on nyt kivan näköinen. :)

PP1016201.jpg

PP1016202.jpg

Iittalan lasit ja kannu eivät mahtuneet kaappiin, joten ne ovat esillä niin kauan kunnes saan keittiöön uudet kaapit ja enemmän tilaa astioiden säilytykseen. Artekin Siena -sarjan pannulaput odottavat uutta keittiötä, enkä raaski ottaa niitä käyttööni vielä. Ne ovat onneksi tosi kauniit sisustuksellisestikin, ja saavat olla esillä myös uudessa keittiössäkin.

PP1016205.jpg

Tulostin uuden tekstiprintin (Pinterestistä löysin tämänkin) ja käänsin kehyksen vaakasuuntaan, jotta se mahtui seinähyllyjen väliin. Tämä mietelause on täyttä totta ja muistuttaa minua siitä, että positiivisella asenteella saavuttaa enemmän hyvää itselleen, kuin nurinkurisella ja negatiivisella. Vaikka olenkin melko positiivinen luonne, on silti hyvä välillä muistuttaa itseään positiivisuudesta. Elämä ei ole tehty liian helpoksi ja huonoja päiviä mahtuu minunkin viikkoihini. :)

PPP1016206.jpg

Muuton musta ja valkoinen mylly ilostuttaa minua suuresti hauskalla muotoilullaan. Joidenkin tavaroiden osalla on selkeä ero siinä, kumpi on tyylikkäämpi - musta vai valkoinen. Myllyissä musta onkin ehdottomasti parempi ja näyttävämpi kuin valkoinen kaverinsa. :)

PP1016208.jpg

Artekin mustavalkoinen Siena-kuosi on myös mieluisa. Nämä pannulaput jäävät, mutta ostamani Siena-tarjotin palautuu kauppaan takaisin. Tulin siihen tulokseen, että sille ei ole järkevää käyttöä ja vaikka ihana onkin, niin palautukseen menee. :)

Mustan Pouf-rahin suhteen olen kahdenvaiheilla ja teen teille siitä oman postauksen risuineen ja ruusuineen myöhemmin tänään. Hobbyhallin seinälampun ehdin palauttamaan jo eilen, koska siinä ei ollut töpseliä laisinkaan, enkä halua tuunailla 70e arvoista valaisinta. :D

Ihanaa ja aurinkoista päivää kaikille ja palaillaan myöhemmin tänään! <3