Olen lisännyt myös tytön huoneeseen hieman mustaa, joka toimii minusta tosi kivasti valkoisen ja keltaisen kanssa, eikä ole yhtään synkkä tai tunkkainen. :) Sängyllä on yksi raidallinen ja yksi kokonaan musta koristetyyny, lattialla Askon raidallinen Block-matto ja varaston uumenista löysin mustan ja valkoisen Henkkamaukan muovisen pyykkipussin joihin keräsimme legot.

PP1016278.jpg

PPP1016273.jpg

Askon Block-matto vaikuttaa näin vuorokauden käytöllä oikein hyvältä, mutta sain aiemman mattopostauksen kommenttiboksiin useita huonoja käyttökokemuksia kyseisestä matosta. Se ei ilmeisesti kestä tamppaamista eikä myöskään ronskia ravistelua, ja päätyjen kanttaukset saattavat alkaa purkaantumaan. Tästä syystä en uskalla suositella tätä mattoa kenellekään, vaikka minusta ainakin toistaiseksi se vaikuttaa ihan hyvältä. :/

PP1016271.jpgPP1016275.jpg

Olen joskus muinoin ostanut H&M:ltä mustan ja valkoisen muovisen pyykkipussin, joiden olemassa olon olen täysin unohtanut. Näissä taisi olla uutena sellainen paha tuoksahdus, joka ei lähtenyt käytössä haihtumaan ja siitä syystä pakkasin ne varastoon. Nyt kun kaivoin ne esiin niin haisu onkin kokonaan kadonnut. :D Jes, ei muuta kuin pussit kotio ja lelujen säilytykseen... :)

PP1016270.jpg

Tytön huoneeseen olen aika pitkään miettinyt matalaa lipastoa tai kaappia. Ensiksi suunnitelmissa oli ostaa Ikeasta 120cm leveä Bestå-kaappi, sitten se vaihtui 160cm leveään Malm-lipastoon ja nyt tuoreimpana vaihtoehtona on valkoinen PS-kaappi. PS-kaapin metallinen ja hieman retrohko ulkoasu sopisi minusta parhaiten tuohon huoneen yleisilmeeseen. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-09%20koht

Haluaisin kuulla teidän mielipiteen näistä kolmesta vaihtoehdosta, mikä olisi sinusta paras?? :)

(Tuotekuvat: Ikea)