Kiitos ystävälleni, joka vinkkasi minulle tästä ihanasta kodista. :) Pitää varmasti ihan paikkansa sanonta onni osuu kohdalle kun sitä vähiten osaa odottaa, ja nyt se täydellisen virheetön helmi nimittäin löytyi. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-08-21%20koht

Asunto on täydellisesti varusteltu kolmio saunalla, kahdella wc:llä ja lasitetulla parvekkeella. Koko olisi oikein passeli 71m2, isolla olohuoneella ja avokeittiöllä. Saarekekin olisi valmiina ja ikkunat ulottuisivat lattiasta kattoon saakka. Kaikki pinnat tätä päivää ja keittiö jo valmiiksi lähes täydellinen. Kulkuyhteydet autottomalle loistavat ja päiväkotia sekä palveluja ihan nurkan takana useitakin. Tässä yhdistyy niin monta hyvää puolta ja mitään negatiivista en asunnosta löytänyt vaikka yritin niitä keksimällä keksiä. Melkein voisi sanoa, että tämä on liian hyvä ollakseen edes totta. :)

Nyt pitäisi sitten istua alas ja ihan vakavasti miettiä tätä tilannetta, niin elämänmuutoksien kuin kaiken muunkin osalta. Näin suuria päätöksiä on vaikea tehdä kovin nopeasti ja vaikka kaipaankin muutoksia ja uusia raikkaita asioita kovasti, on jotenkin haikea kuvitella lähtevänsä pois tästä nykyisestä kodista. Täällä on kuitenkin kaikki ihan hyvin ja kotoisasti. Toisaalta jos ei koskaan uskalla ottaa riskejä, ei voi tietää mitä kaikkea ihanaa uudet kuviot tuovat tullessaan. :) Huomenna onkin aika pankkiherran pakeille selvittelemään millaisia vaihtoehtoja on ja saa nähdä torppaantuuko haave heti ensi metreillä. :) Tavallaan toivon että näin kävisi ja toisaalta toivon että asiat järjestyvät ja uusi koti kutsuu. :)

Meillä täällä Casassa tuntuu vallitsevan varsinainen muuttohepuli ja nyt se iski sitten minuunkin, hihiii. :D 

Huomenna tulossa muuten keittiöpostausta, tämän nykyisen kodin osalta siis. :) Ihanaa iltaa kaikille! <3