Mietiskelin jo valmiiksi tulevan viikonlopun asukokonaisuutta Habitare messuja varten. :) Haluan asun olevan mukava ja tavallaan myös tuttu ja turvallinen, sillä messuilla esiintyminen jännittää kovasti enkä kaipaa yhtään ylimääräistä jännitettä vaatekriiseilyn tiimoilta. :D

Päätin olla fiksu ja jättää vaatekriisit kokonaan väliin pukeutumalla omaan lemppariasuuni, johon kuuluu mukavan pehmoinen trikootunika, valkoiset porkkanahousut (eli ylhäältä aavistuksen väljemmät lahkeet kuin nilkan kohdalta) sekä valkoinen pitkä neuletakki, jonka päälle lisään mustan ohuen vyön. Vyö tekee asusta enemmän tyköistuvan ja samalla siistimmän näköisen. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-17%20koht

Asustepuolelta turvaudun myös luottojuttuihini, eli Tory Burchin ballerinoihin, Michael Korsin pikkulaukkuun ja MK kelloon. Mustavalkoiseen asuyhdistelmään saa kivasti juhlavuutta kultaisilla yksityiskohdilla ja vaikka sisustuksessa hopea on parempi, vie pukeutumisessa kuitenkin kulta voiton. :) 

Pp1017442.jpg

Itse olen Habitare messuilla sekä lauantaina että sunnuntaina seitsemän muun CASA-bloggaajan kanssa. Meidät löytätte hengailemasta AHEAD! Arenalta klo 11-17 välisenä aikana ja toivottavasti mahdollisimman moni teistä tulee meitä moikkaamaan. <3 <3 Arenalta löytyvät myös Simple Shoebox -lasten askarteluaiheinen workshop sekä Design Forum Finlandin Sisusta Suomeksi hankkeen sisustajat, joten luvassa on paljon mielenkiintoisia aiheita sekä rentoa höpöttelyä. :) Habitaresta ohjelmineen postailen teille perjantaina tarkemmin. :)

Mukavat illanjatkot kaikille! <3