Tanskalaisen Design Lettersin aakkos-tuotteiden typografian on suunnitellut Arne Jacobsen ja vuonna 2009 lanseerattu merkki on saavuttanut vahvan aseman pohjoimaisissa kodeissa. Varsinkin mustavalkoisia aakkos-kuppeja on näkynyt paljon myös täällä Suomessa, sekä blogeissa, lehdissä että telkkarin sisustusohjelmissakin. Nyt kun omaan sisustukseeni on ilmaantunut musta väri, sopivat Design Lettersin tuotteet meillekin. :) Sarjan ABCDE-vitamiinipurkki oli rakkautta ensi silmäyksellä, kun sen tänään kaupassa näin. :)

P1016846.jpg

P1016848.jpg

P1016849.jpg

P1016850.jpg

Nyt saan monivitamiinitabletit mahtumaan tähän yhteen purkkiin, eikä haittaa vaikka niistä jäisi väriä purkin sisälle tai kannen muoviseen tiivisteeseen (se mikä tekee purkista siis ilmatiiviin). Minun vitskuissa on mukana karoteenia, joka värjää näköjään jonkin verran ja huomasin että pienen Iittalan Jars-purkin muovitiiviste on muuttunut keltaiseksi. Nytpäs ei värjäytyminen enää haittaa kun se ei näy päällepäin ja purkin voi huoletta täyttää piripintaan. :) Tämä putkahti eteeni tosiaan kuin tilauksesta ja se on sekä kaunis että tarpeellinen. :)

Ihanaa illan jatkoa kaikille! Huomenna on siivouspäivä! :)