Aivan mieletön kokemus takana ja pää täynnä uusia ihania sisustusideoita. :) Käväisin Kaapelitehtaalla järjestetyssä Design Market -tapahtumassa nauttimassa tunnelmista ja kauniista design-tuotteista. Yleensä ihmismassojen keskellä kuljeksiminen on minusta kamalaa, mutta nyt olin pelkästään ilahtunut siitä, että Kaapelitehdas oli tupaten täynnä sisustuksen ja designin ystäviä ja tunnelma oli iloinen. <3 <3 :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-14%20koht

(Kuva: Finnish Design Shop)

Design Marketin ehdoton hittituote oli Secto Designin Octo-valaisin, joita vilahteli kymmenien ohikulkijoiden käsissä. :) Myös Melaja, Bombo, Johtoi, Lillagunga, Neroko, Finnish Design Shop, Tunto ja Willem Heefer herättivät suurta mielenkiintoa ja näiden pisteiden kohdilla saikin jonotella pääsyä tuotteiden luokse. :) Ihanan innostuneita ihmisiä oli liikkeellä ja messujen ilmapiiri oli minusta poikkeuksellisen hyväntuulinen. 

Itsekin tein muutaman hankinnan, joista ensimmäisenä esittelen teille kuvittaja Sanna Pelliccionin suunnitteleman Oma Perhe-sarjan tyynyliinan.

Pp1017376.jpg

Ppp1017377.jpg

Pp1017378.jpg

Tyynyliina pääsee tytön sänkyyn ja kruunaa leikkisän musta-valko-keltaisen sisustuksen. Vauva-hahmo ja sydämet on minun lempparipuoliskoni tästä tyynyliinasta. :)

Pp1017366.jpg

Pari korttiakin nappasin mukaani, Oma Perhe-kuosin kortti on tyynyliinan kylkiäinen Bombon pisteeltä ja graafinen mustavalkoinen on Muovon. Korttien kuosit ovat kivoja ja ne saavat olla esillä taulukokoelmani jatkeena muistuttamasta tästä mukavasta päivästä. :)

Pp1017372.jpg

Finnish Design Shopin pisteeltä löysin Artekin Kanto-telineen edulliseen hintaan enkä voinut jättää tätä väliin. :D Nyt pitääkin sitten keksiä Kantoon jotain täytettä, torkkupeittoja ajattelin sovittaa siihen ensimmäisenä, kun lehtiä ei ole tähän hätään ainuttakaan. :)

Pp1017364.jpg

Pp1017374.jpg

Kotiin palasin iloisin mielin Artekin laatikon ja ison pussin kera, joka sisälsi mm. esitteitä. Illalla ajatelinkin heittää jalat ojoon ja rentoutua sohvalle lukemaan design-juttuja. :)

Pp1017370.jpg

Design Market -tapahtumaan ehtii vielä huomennakin klo 11-17 välisenä aikana ja suosittelen kyllä lämpimästi pientäkin piipahdusta Kaapelitehtaalla. Nopeallakin kierroksella saa imettyä itseensä hurjasti vaikutteita ja inspiraatiota. :)

Nyt ruokaa napaan, on karmea nälkä! :) Palailen illemmalla uuden postauksen voimin taas asiaan. Moikat! <3