Löysin kirpparilta pinon perusjakkaroita parin euron kappalehintaan ja mieleeni tuli heti yksi käyttöidea, jota olen ajatuksen tasolla työstänyt jo jonkin aikaa. :) Olen aivan höpönä tuoleihin ja mielelläni vaihtelisin ruokapöydän ympärillä olevia tuoleja vaikka kuukauden välein, mikäli se olisi mahdollista. Olen ehtinyt haaveilemaan jos jonkinlaisista mustista puutuoleista kesän ja alkusyksyn aikana ja noin kuukausi taaksepäin päähäni putkahti ajatus selkänojattomista jakkaroista ruokatuoleina. :D Artekin mustat E60-jakkarat olivat tietenkin mielessä, mutta kirpparilta haalitut ja maalilla tuunatut Artekish-jakkarat saavat ajaa toistaiseksi asian. :D Mustaa maalia pintaan ja voila, uudet keittiön tuolit ovat täällä. <3

P1016916.jpgP1016900.jpg

Kuusi tavallista mustaksi maalattua jakkaraa valtasivat ruokapöydän ympäristön ja tykkään todella paljon tästä ideasta. Jakkaroiden korkeus on 45cm ja halkaisija 38cm ja kuten kaksi aikasempaakin tuunattua tuolia, ovat nämäkin jämäkät ja tukevat istua. <3

P1016894.jpg

P1016886.jpg

Kauniin pikantti pikimusta tekee näistäkin jakkaroista tyylikkäät ja hintaansa huomattavasti arvokkaamman näköiset. :) Nelisen euroa kustansi yksi jakkarsson, joten jos sattuu kyllästyminen iskemään niin ei haittaa mitään. :) Väriäkin voi vaihtaa halutessaan vaikka puolen vuoden välein ja käyttötarkoitustakin voi vaihtaa lennossa. Tälläiset jakkarat ovat loistavia yöpöytinä, lamppupöytinä, eteispenkkeinä, kukkapylvään asemasta käytettynä tai jopa sisustuselementtinä, kun niistä pinoaa tornin. :) 

P1016896.jpg

Ilta-aurinko paistoi taas niin keltaisenaan, että nappailen paremmat kuvat teille huomenna isomman kotipostauksen yhteydessä. Nauttikaa päivän viimeisistä auringonsäteistä ja kauniista auringonlaskusta! <3 Huomiseen! <3