Olin viemässä Artekin pahvilaatikkoa taloyhtiön pahvinkeräykseen, kun mieleeni putkahti idea laatikon kyljessä olevan sloganin hyödyntämisestä sisustuksessa. :D Siispä hissillä takaisin kotiovelle pahvilaatikko kainalossa ja leikkuuhommiin. :)

Pp1017382.jpg

Harmikseni olen hukannut mattoveitseni, joten jouduin leikkelemään paksun pahvin hedelmäveitsellä. :) Irrotin kehyksestä takalevyn ja asetin sen pahvilaatikossa olevan tekstin päälle. Takalevyn reunoja pitkin leikkelin pahvin veitsellä ja viimeistelin reunat siistiksi saksilla. Voila, Artekin tunnuslause kehystettynä. :)

Pp1017380.jpg

Artek on tunnuslauseessaan sitä paitsi ihan oikeassa. :) Tässä yritän itse petrata oman shoppailuni suhteen ja keskittyä hankkimaan kotiini jatkossa vain elämänmittaisia kumppaneita. ;)

Pp1017364.jpg

Ja tässä kuva vielä alkuperäisesta laatikosta, jossa eilen kannoin Kanto-telineen kotiini. :) Joskus roska voi todellakin olla aarre ja itse olen todella tyytyväinen diy-tauluuni, joka on tavallaan ihan oikeaa "designia". :) :)

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! <3