Sain Ikeasta ihanan yllätyspaketin, joka sisälsi uuden Paper Shopit -malliston askartelutuotteita. Paketissa oli muistilehtiöitä, pakettikortteja ja koristeteippiä, joista mustapilkullinen teippi pääsikin käyttöön samantien. :)

Pp1017195.jpg

Ihastuin jo pari vuotta sitten tähän ideaan, jossa tavalliset tylsät valokatkaisimet tuunataan koristeteipillä (washi-teippi tms.) sisustukseen sopivaksi ja nyt pääsin itsekin tuunailemaan omia katkaisimiani. :) Teippi muistuttaa haavateippiä, jota apteekeissakin myydään ja sen liimapinta on hyvin hentoinen. Teippi pysyy hyvin paikoillaan lasi, muovi ja metallipinnoilla, mutta aidolla puupinnalla ei. Kokeilin nimittäin tuunata yhtä kakkosnelosen puupalikoista rakennettua seinälampunpidikettä, mutta siinä tämä koristeteippi ei oikein pysynyt. 

Pp1017193.jpg

Pp1017204.jpg

Varsinkin kauempaa katsottuna valokatkaisin muistuttaa ihka oikeaa design-katkaisinta. En muista enää minkä merkin tuottevalikoimassa oli tämän tyylisiä kuvioituja pistokkeita, mutta muistan niiden olleen söpöjä. :) Ja söpö on tämä minun tuunattu versionikin. :)

Pp1017198.jpg

Pp1017202.jpg

Koristeteipeillä saa nopeasti ja huolettomasti tuunailtua vaikka mitä ja itse innostuin teippailemaan raitakuvioista teipiä Iittalan Kivi-tuikkuunkin. Ja sitten kun alkaa kyllästyttää, voi napata teipit pois ilman liimajäämiä ja jynssäys / rapsuttelu / kaavinta operaatiota. :)

Pp1017201.jpg

Pikkuneiti on aivan innoissaan näistä "uusista" dalmatialais-katkaisimista. Hän totesi että haluaa koristella oman sänkynsä ja minä annoin luvan. Saa nähdä millainen tuunaus siitä tulee kun yhdessä laitetaan koristeteipit sängyn turvalaitaan. Mustalla kapealla teipillä on tarkoitus raidoittaa, jotta turvalaita muistuttaisi seepraa. :D :D

Mukavaa tiistaita kaikille! <3

(Koristeteippi saatu blogin kautta Ikeasta)

EDIT: Henna ehdotti katkaisimien välissä olevan kaistaleen teippaamista ja minähän hyökkäsin heti tuumasta toimeen. :) Nyt on parempi, kiitos Henna!!! <3 <3

Pp1017206.jpg

Pp1017208.jpg