Menin ostamaan mustia Wire-teräshenkareita, joista olen pitkään teille puhunut, mutta tykästyinkin enemmän Hayn Hang-henkareihin. :) Hang-henkarit ovat hyvin ohutta taivutettua terästä ja ne on maalattu kiiltävän mustalla maalilla (Wire on mattamusta). 

P1016908.jpg

P1016910.jpg

Henkarit ovat tosi sirot ja "hengettömät", mutta kannattelevat taipumatta jopa kostean pussilakanan verran painoa. :) Paketissa oli 5kpl henkareita, joista yksi on parhaillaan eteisessä. 

P1016906.jpg

P1016907.jpg

Se olisi sitten perjantai taas. :) Ihmeen nopeasti viikot nykyään vierivät, olen jo monena viikkona ihmetellyt miten tiistaista onkin hypätty perjantaihin ihan huomaamatta ja tuntuu ettei ehdi tekemään viikon aikana juuri mitään. :) Sitten jos alkaa listaamaan tehtyjä asioita, niin huomaa että kyllähän sitä on touhuttu ja menty tukka putkella taas tälläkin viikolla. :D

Tällä viikolla olen ehtinyt töiden lisäksi käydä tanssitunnilla, ostoskieroksella, kirppisrundilla, ziljoona kertaa ruokakaupassa, ulkoilemassa, kyläilemässä ja näiden lisäksi olen suursiivonnut, maalannut vaikka mitä ja pariinkin kertaan, polttanut makaroonilaatikon uunissa jonka jälkeen jynssännyt palaneenkäryt pois uunista, korjannut yhdet housut, neulonut tyynynpäällistä ja rakentanut legolinnoja ja legomaatiloja, katsonut leffoja, nukkunut, syönyt, saunonut... :D Kun ei ehdi miettimään mitä tekee ja vaan toimii, niin unohtaa mitä kaikkea on tehnyt, hihiii. :D

Nyt hölläilen viikonlopun ja otan rennosti. Ajattelin että tänään voisi olla otollinen aika tehdä uusi videopostaus joten sellaista kenties on luvassa illalla. :)

Ihanaa perjantaita kaikille! <3