Hayn Hee -nojatuoli putkahti tänään päivällä ovesta sisään iiiisossa pahvilaatikossa. :) Se löysi heti paikkansa minun lempparinurkastani, josta teinkin aamupäivällä teille inspiraatiopostauksen. <3 <3

P1017340.jpg

Tilasin tuolin Finnish Design Shopista maanantaina ja toimitus oli kyllä jälleen kerran nopea. Tuoli on sata kertaa hienompi omassa kodissa kuin kaupassa ja istuinmukavuus oli juuri niin hyvä kuin muistinkin. Tuoli ei ulkonäöllisesti vaikuta kovin mukavalta istumapaikalta, mutta mukavuus yllätti minut erittäin positiivisesti. Metallinen tuoli on paljaalle iholle hieman viileän tuntuinen, samanlainen kylmyysefekti tulee paljaiden säärien kanssa nahkasohvalle istumisestakin. Ensin tuntuu viileältä, mutta lämpenee nopeasti. Päiväunia tai pitkäaikaista usean tunnin mittaista istumista ei Heen nojatuolissa viitsi suorittaa, siinä kyllä tulee raitakuosi peffaan. :D Mutta kyllä tässä mielellään istuu katsomassa uutisia, Salkkareita tai muita maksimissaan tunnin mittaisia ohjelmia. :) Tuoliin on saatavilla erikseen myytäviä pehmusteita, joilla istuinmukavuus paranee ja tuoli vastaakin sen jälkeen mukavuudeltaan mitä tahansa löhöilyyn sopivaa nojatuolia. :)

Pp1017350.jpg

Innostuin tekemään Picasan kuvanmuokkausohjelmalla "picaisen" muokkauksen. :D Mustavalkoistin ja pehmensin alla olevan kuvan ja minusta siitä tuli aivan ihana. <3 <3 <3 Aavistuksen verran tulee mieleeni 50-luvun fiilis. :)

Pp1017353.jpg

Pp1017342.jpg

Olisipa nyt se valkoinen lattia! <3 <3 <3 Vaikka tuohan tammiparketti ihan kauniisti lämpöä sisustukseen. :)

Illalla tulossa vielä yksi postaus, ja varsinkin Habitare-messuille suuntaavien kannattaa olla kuulolla tuossa klo 21.00 aikaan. :) Palaillaan siis ysin pintaan!