Design Marketista ostamani superedullisen Kanto-telineen sisälle on löytynyt täytettä. :) Meillä on taloyhtiön roskahuoneessa kierrätyspisteet ja joku naapureistani oli vienyt pinkan suhteellisen tuoreita naistenlehtiä muiden luettavaksi. Bongasin kasan päältä uusimman vastailmestyneen Voguen ja nappasin sen ja pari muuta lehteä mukaani. :)

iIMG_8113.jpg

Kyllä nyt kelpaa kuvailla Kantoakin, kun se ei ammota enää tyhjyyttään. :) Ja ihana oli lukea pitkästä aikaa oikeita naistenlehtiä muotikuvineen. Minulla oli aikoinaan vuosien kokoelma Vogue, Elle ja Bazaar -lehtiä, jotka kärräsin vuonna 2009 paperinkeräykseen. Siihen loppui minun lehtien lukemiseni, kun peruutin kaikki lehtitilaukseni ja kannoin kertyneet sisustus- ja muotilehteni kierrätykseen. :D 

iIMG_8204.jpg

Paperilehteä on kyllä kivempi selailla kuin digilehteä, ja uusimman Voguen kimpussa kului lähes kaksi tuntia eilen illalla. Pieni paperilehti-kipinä taisi minuun iskeä, jospa sitä silloin tällöin alkaisi tälläistäkin luettavaa nauttimaan eikä vaan pelkkiä digiversioita. :D

iIMG_8202.jpg

Kanto ♥ Vogue

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3