Olohuoneen seinähyllyt vaihtuvat ensi viikolla tauluhyllyiksi ja hahmottelin jo valmiiksi tauluhyllyjen ja kehyksien asettelua. Alin hyllykerros on näillä näkymin tulossa noin 60cm korkeuteen ja kokonaiskorkeus lattiasta ylähyllyllä olevien kehyksien reunaan tulee olemaan 230cm. Kehyksien yläreunan ja katon väliin jää noin 55cm.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-10%20koht

Ikean Ribba-tauluhyllyt sopivat tarkoitukseeni täydellisesti, eivätkä ole hinnallakaan pilatut. Kympin kappale hintaan saan yhden 115cm hyllyn ja niitä tulee suunnitelmaani kaiken kaikkiaan viisi. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-11%20koht

Inspiraatiota olen hakenut sekä Pinterestistä että google kuvahaun kautta ziljoonilla nettisivuilla vieraillen. Kaikista eniten minua inspiroi ja puhuttelee tämä alla oleva kuva, jonka olen teille jo kerran esitellytkin Printtejä kehyksiin-postauksessani. Tässä kuvassa on kaikki kohdillaan, kehykset ovat isoja ja näyttäviä, printit selkeitä ja vähäeleisiä. 

Repinned%20via%20Monica%20D.jpg

(via)

Ainoan ongelman muodostaa se tosiseikka, että sohvan on joko siirryttävä pois seinän edestä, johon taulukollaasin haluan tai sitten teen kollaasin ylemmäs ja hyödynnän vain kolme tauluhyllyä viidestä. Meille saisi nippanappa kuvan kaltaisen kalusteratkaisun laitamalla sohva ikkunan eteen ja lisäämällä vastakkaiselle puolelle nojatuoli, säkkituoli, divaani tms. Kuolaamani Hayn Hee -nojatuoli sopisi tähän tarkoitukseen täydellisesti ja samalla saisin ratkaistua toisekin probleeman, eli sen ettei kyseiselle nojatuolille ei ole ollut tarpeeksi tilaa aikaisemmin ja olen tyytynyt kuolaamaan sitä kaupoissa ja kuvissa. :)

Viikonloppuna on tarkoitus teippailla taulujen ja hyllyjen ääriviivat seinälle ja miettiä lopullinen asettelumalli sohvineen ja muineen. Haluan lopputuloksen olevan kaunis ja rauhallinen, moderni ja vähäeleinen ja välttelen ylitäyttöä viimeiseen asti (oppinut jotain viimekerrasta kenties? :D).

Nyt tämä päänsärkypotilas napsii vuorokauden viimeisen satsin lääkityksestä ja painuu makuuhuoneen viileään pimeyteen parantelemaan heikkoa ja kipuista oloa. Huomiseen!! <3 <3