Illan ohjelmassani oli makuuhuoneen ikkunaseinien maalaaminen valkoiseksi, mutta en päässytkään maalauspuuhiin koska unohdin ostaa kaupasta uuden rajainpehmusteen. Ikkunasyvennyksien maalaaminen pensselipelillä on liian työlästä, joten huomenna sitten uusintayritys. :) Makuuhuonepostausta joudutte vielä hetken odottelemaan, ja sillä välillä postaankin teille lisää olkkarikuvia. Makuuhuoneesta siirtyi maalaamisen ajaksi Malm-lipasto olkkariin ja olohuoneen yleinen fiilis muuttui heti. :)

Pp1017172.jpg

Yhdellä pienehköllä kalusteella sai tunnelman kotoisemmaksi ja olohuone on lipaston kanssa enemmän pesämäinen. Melkein tekisi mieleni jättää lipasto tuohon sohvan viereen vähäksi aikaa makkarin seinien valmistumisenkin jälkeen. :)

P1017182.jpg

Pp1017175.jpg

Löysin muuten viimeinkin sen jättikokoisen kehyksen, josta teiltä kyselin vinkkejä kuukausi takaperin. Kodin1:stä kehotti useampikin vinkkaaja katsomaan ja sieltähän se sitten löytyi. :) Kehyksen koko on 70x90cm ja siihen on tulossa Ylva Skarpin printtijuliste. <3 <3 <3 Seinällä olevat Lack-hyllyt korvaan jossain vaiheessa tavallisilla tauluhyllyillä, koska ne ovat sirommat. Tauluja / kehyksia tulee kahteen kerrokseen epäsymmetrisesti. Teen tästä teille oman postauksen myöhemmin, koska tarvitsen teidän apuanne mielipiteiden muodossa. :)

Pp1017185.jpg

P1017168.jpg

Yllä oleva tummahko kuva on hieman epäonnistunut otoksena, mutta tykkään tosi paljon sen tunnelmasta. Kellastuneet puunlehdet, jotka vilkkuvat ikkunan takana ovat piste iin päälle. <3 <3 <3

Pp1017169.jpg

Pp1017161.jpg

Joskus sisustuskuville voi käydä, kuten tässä viimeisessä kuvassani, hihiii. :D Puitteet ja valaistus ovat ok, kuvaajana linssin läpi katsoen on minusta kaikki ihan jees ja sitten vaan räps. Koneelta kun katselin näitä kuvia valitakseni ne pari parasta blogiin lisättäväksi, huomaan että kuvassa tapahtuu yllättäviä asioita. :D Koiraneiti Miffe se siellä haukottelee, vaikka näyttääkin siltä että Miffellä on pari valittua sanaa sanottavana kuten Lo-pe-TAAA!!!. :D :D 

Mukavaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3