Halusin lisätä tytön huoneeseen vielä extraripauksen mustaa väriä, jotta keltaisen tehostevärin kontrasti tulisi paremmin esille. Keltainen kirkastuu nimittäin silmissä, kun viereen laittaa mustaa. Valkoisenkin kanssa se on toki kirkas, mutta musta väri tuo vielä paremmin esiin keltaisen räiskyvän raikkaan ominaisuuden. :)

P1016928.jpg

Musta diy-jakkara toimii yöpöytänä ja tuplakuplan valaisin sopii sen päälle aivan täydellisesti. Sängystä löytyy viikko sitten Kodin1:sen kantisalesta ostamani musta-valkoinen Finlaysonin Elefantti-pussilakansetti tyynyliinoineen. Sängyn yläpuolelle vaihdoin kahden keltaisen Dots-ripustimen tilalle mustan ja valkoisen, jotta kolmen Dotsin koplassa on huoneen kaikki värit huomioituna. :) 

P1016918.jpg

P1016930.jpg

Lego-laatikoista löytyy samat värit kuin muualtakin huoneesta ja tällä kertaa ne on pinottuna sängyn päädyssä. Lego-lootat seikkailevat huoneessa ristiin rastiin ja niitä olemme hyödyntäneet myös Prinsessa-legolinnan rakentamisessakin tekemällä niistä valtakunnalle suojamuurit. :D

P1016933.jpg

Ja tältä näyttää keltainen piristysruiske keittiöstä katseltuna. <3 <3 <3 Edelleen tykkäämme tytön kanssa keltaisesta seinästä yhtä paljon kuin keväällä ja nyt synkeän syksyn ja talven koittaessa toivon että se tuo aurinkoista mieltä leikkeihin. :)

Muutama sisustusidea on tällä hetkellä työnalla ja yritän miettiä miten saisin toteutettua edes toisen niistä. Löysin jättikokoisen valokuvakehyksen viimeinkin ja haluaisin sen nojaamaan seinää vasten lattialle, mutta vapaan seinätilan puute aiheuttaa probleeman. :) Kehys on siis vielä kaupassa, mutta kipaisen sen hakemaan jos saan ratkaistua tilaongelman. 

Aurinkoista lauantaita kaikille! <3

Ps. Päivällä luvassa toivepostaus laajakuvilla varustettuna. :)