Pistin kameran räpsymään ja nappailin teille kotikuvia, jotta kokonaisuutta on helpompi hahmottaa. :)

Pp1016966.jpg

Tytön huoneen ja tv-tason välissä olevan syvennyksen ovi vie kylpyhuoneeseen. Oikealle jää keittiön ikkuna ja vasemmalla on olohuoneen ikkunat ja parveke.

P1016971.jpg

P1016961.jpg

Vasemmalla on vinottainen peiliseinä, jossa edelleen vanha greige maali. :D Yritän syksyn aikana saada aikaiseksi työstää sen kuntoon, samalla vaivalla kun maalailen makuuhuoneeni greiget ikkunaseinätkin. Peilit jäävät seinälle myös maalaamisen jälkeen, tykkään niistä kovasti. <3

P1016969.jpg

Oikealla puolella on keittiö, kauhea sellainen. :) Mikron kohdasta seinäkaapista puuttuu ovi ja seinäkaapin alapuolella on tilapäisesti 60cm syvä Bestå-kaappi, jonka sisällä astioita. Hyi, ei keittiöstä sen enempää. :D

P1016967.jpg

P1016965.jpg

P1016979.jpg

P1016981.jpg

P1016957.jpg

P1016959.jpg

Tämmöinen kotiloinen siis meillä nyt. :) Mustaa on enimmäkseen keittiöksi kutsuttavalla alueella ja olohuoneessa vain pieni ripaus. Mustien jakkaroiden kanssa mustat pöytätabletit ovat liikaa, joten ne vaihdan valkoisiksi jossain vaiheessa. Valkoinen kattovalaisin on etsinnässä ruokapöydän päälle, mutta en ole osannut vielä tehdä päätöstä minkä haluan. Isoa Lokkia olen jo pitkään miettinyt, mutta toisaalta minua houkuttelisi myös iso kangasvarjostimellinen valkoinen valaisin... 

Meille tulee kohta yökyläläisiä ja alan valmistamaan iltapalaa koko porukalle. :) Huomiseen! <3

Ps. Habitaren lippuarvonnan voittajat julkistankin vasta huomenna!!! :)

EDIT: Huomasin kuvia tuijottamalla sellaisen seikan, että erilaisia "tapahtumia" on nyt vähän liikaa jokapuolella kotia. :) Pikakorjauksena siirsin Hayn naulakon eteiseen ja otin pöytätabletit jo nyt pois, vaikka tilalle ei ole laittaa mitään. Uutta orkideaa kaipaan ja valkoinen kukkakimppu ruokapöydällä keventäisi heti sisustusta. :) 

Ja lukijani V vinkkasi minulle Kodin1:sen 70cm Lokki-valaisin tarjouksesta ja luulen että päätös valaisimesta on viimein tehty. :)