En sitten saanut yhtä lisähyllyä kiinnitettyä seinälle, joten illan postausaiheena on hyllyjen tilalta valkoinen versio Clas Ohlsonin DIY-lampusta sekä keskeneräisen makuuhuoneen jäljiltä olkkarissa ristiin rastiin seilaava Malm-lipasto. :)

Pp1017492.jpg

Pp1017488.jpg

Olkkarimuutoksen (lisähyllyt seinälle ja sohva ikkunan eteen) vuoksi Malm-lipasto on seikkaillut vaikka missä ja päätyi lopulta wc-oven syvennyksen ja tytön huoneen oven väliselle 80cm levyiselle seinäkaistaleelle. :) Lipasto muuttaa takaisin makuuhuoneeseen heti kun saan seinäpinnat siellä valmiiksi, mutta kiireiden vuoksi projekti valmistuneen aikaisintaan ensi viikolla. Siihen asti makuuhuoneessa on vain sänky, jonka suojaan maaliroiskeilta isolla lakanalla. :)

Pp1017502.jpg

Pp1017498.jpg

Muutama lukija on antanut minulle palautetta siitä, että mustaa on sisustuksessa nyt liikaa ja se alkaa hallitsemaan sisustusta. Minä olen itse ihan toista mieltä ja näitäkin kuvia katsoessa pysyn kannassani siitä, että musta on edelleen määrällisesti ripauksen puitteissa. :) Olohuoneessa näiden kuvien sisältämän mustan lisäksi tauluhyllyllä sijaitsevat mustat kehykset, musta Hayn Hee tuoli, musta pienehkö Tray-pöytä ja pari mustavalkoraidallista koristetyynyä (kts. postaus ja kuvat TÄÄLTÄ!)

Pp1017481.jpg

Pp1017479.jpg

Clas Ohlsonille on saapunut lisäerä ritiläkupuja ja tuunasin tälläisen valkoisenkin valaisimen (ohjeet mustaan valaisimeen löydät TÄÄLTÄ!). Valkoiseen String-hyllyyn sopii tämä valkoinen versio paremmin ja nyt molemmilla Clasun DIY-lampuillani on kaverit, kun mustan lampun parina toimii Hayn Hee Lounge -tuoli. :)

Pp1017493.jpg

Pp1017491.jpg

Malm-lipaston päältä löytyy Normann Copenhagenin valotalo-lyhty ja Hee-nojatuoli siirtyi ystävän peffan alla lähemmäs tv-tasoa ja jäi siihen. :) 

Pp1017516.jpg

Pp1017515.jpg

Tämän syksyn alku on normaalista arkielämästämme poiketen ollut täynnä työ- ja muita kiireitä, jonka vuoksi sähköposteihin ja kommentteihin vastaamiseen on tullut isompi viive ja väli on pidentynyt muutamista tunneista jopa useampien päivien mittaisiksi. Olen tosi pahoillani tästä viiveestä ja pyrin mahdollisimman nopeasti pääsemään takaisin realiaikaiseen kommentointiin ja vastailuun. <3 Kolmen viikon kuluttua onneksi helpottaa hieman, joten viimeistään siinä vaiheessa saan kirittyä kommenteissa kiinni. :) Jos teille tulee pikaista vastausta vaativaa mitä tahansa kysyttävää, tavoittatte minut hieman blogikommentteja nopeammin sähköpostitse osoitteesta miia@omakotivalkoinen.fi / miia@casablogit.fi. :)

Nyt mie siirryn hetkeksi arkiiltapuuhien pariin. :) Vastailen myöhemmin tänään kommentteihin, joita olette laitelleet vanhoihin yli parin viikon takaisiin postauksiin. Vastauksia esitettyihin kysymyksiin on siis tulossa! :) Ihanaa iltaa kaikille! <3