Tutkiskelin kriittisesti edellisen Kotikuvia-postauksen antia ja mietin miksi kuvissa koti näyttää hieman sekavalta, vaikka luonnossa omin silmin katseltuna en ole tälläistä efektiä huomannut. Tajusin että kyse on etäisyyksistä. Kotona keskityn enemmän yksityiskohtiin ja pienempiin alueisiin, ihan jo arjen askareissakin pyyhkiessä pölyjä tai kattaessa pöytää. Nyt kun kuvakulma oli kauempaa ja osa kuvista oli myös korkeammalta kuvattu (kuin oma oikea silmänkorkeuteni), huomasi selvästi että katse harhailee kuvan reunasta toiseen. Selkeitä kiintopisteitä ei enää ollut ja huomioi jakaantui mustien yksityiskohtien kesken seilaten kuvaa ristiin rastiin. :) Tein muutaman nopsan korjausliikkeen - siirsin Hayn Loop-naulakon ja selkänojallisen tuolin Lack-hyllyjen vierestä eteiseen ja otin mustat pöytätabletit kokonaan pois. Katsokaa mikä muutos parilla pikkujutulla. :)

Pp1016994.jpg

Ppp1016987.jpg

Pp1016997.jpg

Pp1016999.jpg

Tähän aikaan illasta kuvaaminen on jo haastavaa, kun valaistus on pelkästään keinotekoista. Olohuoneessa on viileän valkoiset energiansäästölamput, jotka luonnossa ovat kauniin valkoiset, mutta kuvissa valo vääristyy vihertäväksi. Mustan ja valkoiset idea kuitenkin tulee ilmi valovääristymistä huolimatta. :)

Eip muuta, piti vaan äkkiä tulla tämä postaamaan talteen jotta ei unohdu. :) Moikat! <3