Designboxin nettikaupasta löysin kotimaisen Lehtorinteen tuotteita, joista ihastuin Wall Box-seinähyllyihin ja Pen Box -säilytysrasiaan. Kynille alunperin tarkoitettu Pen Box matkasi minulle Anna Nygårdin sälekori-tilaukseni yhteydessä ja se sai täytteekseen minun hyvin pienen meikkipataljoonani. :D

iIMG_8063.jpg

iIMG_8060.jpg

Minun piti laittaa meikkini Anna Nygårdin sälekoriin, mutta vähäisen määrän vuoksi ne hukkuivat korin pohjalle. :D Onneksi oli vaihtoehto valmiina, sillä metallinen ja kannellinen Lehtorinteen Pen Box on täydellisen kokoinen säilytin minun hurjan suurelle meikkiarsenaalilleni. :D

iIMG_8061.jpg

Diorin meikkivoidetta säilytän eri paikassa, eli tuossa meikkiboksin vieressä, mutta kaikki muut meikkini mahtuvat näin pieneen tilaan. :) Make Up Storen puuteri ja kulmaväripaletti ovat päivittäisessä käytössä Diorin meikkivoiteen kanssa. Kulmaväripaletin keskimmäinen ruskea sävy on täydellinen kulmiin ja tumminta sävyä, joka on lähes musta, käytän yläripsien tyvessä rajauksen tapaan. Vaaleanruskeaa kulmaväria käytän joskus luomivärin asemasta pehmeästi sormella levittäen ja hyvin häivyttäen. Päivittäisessä käytössä on myös Sensain pieni huulivoide sekä L:A Bruketin huulirasva. Lancomen seerumi on näyte, joka on kohta lopussa. Sen tarkoitus on kai pienentää ihohuokosia, mutta minusta Estee Lauderin Idealist on siihen parempi. Lumenen ripsivärin sain pikkusiskolta. 

iIMG_8069.jpg

Lehtorinne oli minulle täysin uusi tuttavuus ja heidän tuotevalikoimastaan löysin metalliset Wall Boxit, jotka syrjäyttivät samantien ostoslistani "ehkä"-kohdassa olevat Muuton Stacked-seinähyllyt. Löysin heidän sivuiltaan koskettavan tarinan Lehtorinne-yrityksen taustoista (tekstin löydät TÄÄLTÄ!). Minusta on ihanaa että sukupolvet ovat jatkaneet isoisä Aarnen jalanjäljissä perinteitä kunnioittaen. <3

iIMG_8072.jpg

Kansi kiinni ja on siistiä taas. :) Paremman peilin tarvitsisin kyllä makuuhuoneeseen, jotta meikkaaminen olisi helpompaa. Nyt olen meikannut eteisen peilien edessä ja meikit jäävät aina hujanhajan ruokapöydälle pyörimään. Olisi kiva saada oma pieni meikkipiste makuuhuoneen puolelle, koska siellä on kuitenkin meidän kodin paras keinovalo, jota tarvitaan aamuvarhaisella kaunistautumiseen. Peilille olisi paikka seinäkoukkuineen makuuhuoneen oven ja ikkunan välissä, joten täytyykin alkaa etsimään oikean kokoista peiliä siihen laitettavaksi. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3 Palaillaan taas huomenissa! :)