Nyt alkaa uuden keittiöni suunnitelmat olemaan melko hiotut ja ruokapöydälle jää paikka keskilattialle, missä on tähänkin asti majaillut. :) Saan siis säilytettyä keittiön ikkunan edessä olevan seinähyllykokoelmani ja siihen sopivasti tilaa yhdelle pienehkölle löhötuolillekin. Jo alkuperäisenkin pohjakuvan mukaan ruokapöydälle on tässä asunnossa varattu paikka keittiön ikkunan edestä, mutta jostain syystä en tykkää että se on siinä. Koen että tila on ahdas ja sumppuinen. Ja tykkään seinällä olevista Lack-hyllyistä tosi paljon, niihin saa kauniisti esille kaikkea kivaa. :)

Tein kuvakollaasin lempparijutuistani, joista suurin osa meiltä jo löytyykin. :)

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-09-07%20koht

 • Muuton musta ja valkoinen maustemylly
 • Artek Siena koristetyynynpäällinen
 • Eva Solo Cafe Solo -keitin
 • Hay Hee Lounge -tuoli
 • Clas Ohlsonin DIY-valaisin
 • Ikean Korkeakiiltovalkoiset Lack-hyllyt
 • Clas Ohlsonin musta kehys
 • Alessin teräskori
 • Eva Solon vesikarahvi mustalla takilla
 • Alessin sitruspuserrin
 • Artekin Siena pannulaput (ovat toistaiseksi teräskorissa)

Minulla on ollut viimeiset kolme päivää aivan järkyttävän karmea päänsärky ja olen itkua tihruttanut kun vointi on ollut niin huono. En ole pystynyt edes syömään, kun pelkkä ruoan tuoksukin saa vatsan vellomaan ikävästi. Nyt on olo parempi ja vaikka päätä särkeekin edelleen, on se niin pientä aikaisempaan verrattuna että elämä tuntuu taas normaalilta. :) Blogikin kärsi hieman hiljaiselosta kun en pystynyt koneella olemaan, mutta kirin tänään kommentteihin vastaamisessa ja innosta piukeana näpyttelen teille erittäin todennäköisesti myös usemman postauksenkin. :D

Ihanaaaaaa! :) Aurinko paistaa, on perjantai ja vapaapäivä ja pääsen suht terveenä ja kivuttomana ideoimaan huomisillan ruokabileitä. :) Aurinkoa päiväänne! <3 <3 <3

(Tuotekuvat: Artek, Hay, Eva Solo, Alessi, Muuto, Ikea, Clas Ohlson)