Kaikille on varmasti tullut tutuksi tässä vuosien varrella minun Pappelina-fanitukseni ja -hehkutukseni?? :) Olen edelleenkin täysin samoilla linjoilla maton suhteen ja sen loistavien ominaisuuksien lista on vaan kasvanut kasvamistaan. Tämän postauksen aiheena onkin maailman helpoin tapa puhdistaa matto. :D

IMG_8013.jpg

IMG_8025.jpg

Pappelinan matto on muovipunosta, mutta materiaalistaan huolimatta se ei näytä "muoviselta". Jos siis olet kasari-ysäri vuosikymmenten taitteessa traumatisoitunut kovista ja pahalta haiskahtavista muovimatoista, ei hätää. :D Nykyiset muovimatot eivät muistuta edes kaukaisesti näitä edeltäjiään, oli kyseessä sitten Pappelina tai jonkin muun merkin matto. :) Tämä minun Pappelinani on jalan alla pehmeä ja lämmin, se ei tunnu edes paljaaseen jalkapohjaan muoviselta, kuten voisi kuvitella. :) Matolla voi myös istua pitkiäkin aikoja, sillä matto ei tunnu lainkaan kovalta. <3

IMG_8028.jpg

IMG_8015.jpg

Kesällä tein isolle matolleni ensimmäisen isomman pesun ja koska minulla ei ole riittävästi tilaa oikeaan vesipesuun ja kuivatukseen, keksin hätäpäissäni ratkaisun ja moppasin maton Sinin parkettimopilla ja mikrokuitupesimellä. :D Puhdasta tuli niinkin, eikä parketti edes kostunut maton alla. :) Ja voitte varmasti kuvitella miten paljon likaa lähti matosta irti, kun se lähes 1,5-v on yhtäjaksoisesti ollut lattialla meidän pikkulapsi- ja koirataloudessa. :D

IMG_8016.jpg

IMG_8021.jpg

Pappelinan matto sai tänään siirtyä keittiöstä toiseen huoneeseen ja keittiöön tulee myöhemmin uusi matto tilalle. Sen vuoksi tartuin Sinin yhteistyötuotekampanjasta valikoimaani Pese ja kiillota -mikrokuituliinasetin kuviolliseen versioon ja laimennettua Maison Belle -yleispuhdistussuihketta käyttäen putsasin maton sekä tahroista että hiekasta ja pölystä. Kaunis pinkkikuvioitu liina on Aalto Yliopiston opiskelijan Paula Barclayn suunnittelema ja Old Windsor-nimeä kantava. Pikkuisen pinkkiä piristää mukavasti, erityisesti siivousvehkeissä. :)

IMG_8022.jpg

IMG_8030.jpg

Puhdasta tuli ja matto pääsi toteuttamaan yhtä tärkeää tehtävää. :D Illalla tulossa postausta tästä hauskasta ideasta... ;)

Mukavaa päivää kaikille! <3

(Postauksessa oleva siivousliina saatu Sinin siivouskampanjan kautta, sisältää kaupallisen linkin)