Ostin eilen Maison Bellen siivousaineita, kun vanhat olivat wc-pyntyn puhdistusainetta lukuunottamatta loppuneet. Tykkäsin todella paljon tämän sarjan peruspuhdistussuihkeesta, joka tuoksui raikkaalta kesäsateelta ja viipaloidulta kurkulta. :) Nuuskuttelin eilen kaupassa sarjan muitakin tuotteita ja aivan ihania tuoksuyhdistelmiä löytyi monta. Ostin tällä kertaa hieman reilummin, jotta ei ihan heti tarvitse täydentää varastoja. :) 

P1016789.jpg

Yleispuhdistussuihke Springiä minulla olikin jo aikaisemmin ja koska sen hyväksi havaitsin, niin ostin uuden pullon. Tämä on perussiivoukseen, eli tasojen ja tahrojen pyyhintään mikrokuituliinan kanssa käytettäväksi. Keittiötä varten ostin oman Kitchen-suihkeen, jossa pitäisi olla parempi rasvanpoistoteho. Kylpyhuonesuihke on luonnollisesti kylpyhuoneen siivoukseen. :) Iso pullo on peruspesuun tarkoitettu laimennettava lios, jossa tuoksuu appelsiini ja laventeli. Tätä ajattelin kokeilla ainakin lattioiden pesuun nihkeämoppauksen ynteydessä. Ja hännän huippuna oma uusi suosikkini, eli käsitiskiaine jonka tuoksu on jotain niin huumaavaa että tämä pääsee myös käsisaippua-käyttöön. 

P1016790.jpg

P1016792.jpg

P1016787.jpg

Maison Bellen tuotteissa tuoksut ovat todella aitoja ja raikkaita. Jopa tuo laimennettava liuos on hyväntuoksuinen, vaikka en ole kovin suuri laventelin ystävä. Ja plussaa myös siitä, että tuoksu haihtuu melko nopeasti, jonka jälkeen koti tuoksuu ainoastaan miedolta ja puhtaalta. Huomenna onkin tulossa iso siivouspostaus, luvassa on moppailua, pölyjen pyyhintää ja omia siivousniksejäni, jotka helpottavat omaa arkeani. :) 

Mukavaa (ja ehkä kesäistäkin jos säätietoihin on luottaminen) alkanutta uutta viikkoa! <3