Makuuhuoneessa on valkoinen lattia. :D Päätin viimein kokeilla pitkään ajatuksissani ollutta ratkaisua, eli laittaa ison maton makkariin peittämään lähes kaiken lattiapinta-alan. Alunperin ideana oli hakea varastosta Vallilan pitkänukkaiset ja tuuheat Operetti-matot, mutta niiden muhkeus olisi ollut todennäköisesti hieman liikaa. :)

iIMG_8032.jpg

iIMG_8036.jpg

iIMG_8054.jpg

Valkoisen Pappelinan Svea-maton koko on 180x260cm ja se ylettää huoneen syvyyssuunnassa lähes seinästä seinään. Huoneen oven puolelle jää noin 6cm parkettiä näkyviin, joten aika hyvin on matto mitoitettu huoneeseen. :) Leveyden puolesta matto ylettää lähes puoliväliin sänkyä, ja paljasta tammiparkettia ei näy juuri laisinkaan. :)

iIMG_8040.jpg

iIMG_8050.jpg

iIMG_8046.jpg

iIMG_8034.jpg

Tavallaanhan tämä on kuin valkoinen lattia, josta olen haaveillut vuosia. :D Tai ainakin saan itseni huijattua ajattelemaan niin ja olen aika tyytyväinen, että viimein kokeilin tätä hieman "brittimäistä" kokoalattiamatto-tyyliä. :D

iIMG_8048.jpg

iIMG_8052.jpg

En pääse valkoisen lattian haaveestani mihinkään ja tekisi niin mieleni joko vaihdattaa tammensävyinen parketti vaaleaan tai sitten turvautua Betolux-tököttiin ja maalata lattia valkoiseksi. En usko että kumpikaan asia kuitenkaan ottaa harppausta eteenpäin, joten haaveilulinjalla edelleen jatketaan kuten tähänkin asti. :)

Tunnelmallista iltaa kaikille! <3