Tälläistä olen tässä illan aikana puuhastellut. :) Kiireinen viikko on viimein takana ja viikonloppu edessä. Makuuhuoneen maalailut päätin tehdä vasta ensiviikolla, mutta en sitten kuitenkaan jaksanut enää makkarin remppavaihetta tikkaineen ja päätin ryhtyä hommiin. Ei ne asiat itsestään tapahdu, kuten äitini aina sanoo, ja onkin ihan oikeassa. Niskasta otin itseäni kiinni ja hoidin hommat viimein kuntoon. :D Nyt on hyvä mieli, sillä toinen maalikerros on kuivumassa ja jos silmät pysyy auki niin pääsen tunnin kuluttua laittamaan sängyn nukkumiskuntoon. Muussa tapauksessa otan tirsat sohvalla. :D Viimeistä siis viedään ja enää on eteisen peiliseinä maalattavana, jes. :)

IMG_7779.jpg

Huomenna suuntaankin Habitareen ja klo 11-17 välisenä aikana minut löytää Messukeskuksen AHEAD!-Arenalta seitsemän CASA-bloggaajan seurasta. :) Tulkaa kiltit moikkaamaan ja höpöttelemään, jos olette messuilemassa itsekin. <3<3<3

Nyt heitän jalat hetkeksi ojoon ja juon kupposen kuumaa ja ah-niin-herkulliselta-tuoksuvaa Forrest Fruit -teetä. :) Huomiseen!!! <3