Ideani Ikean Ribba-tauluhyllyistä ja kehyskollaasista mureni tomuksi, kun sain kuulla että hyllyyn ei saa tukevasti paksuhkoja kehyksiä päällekkäin. Ribba-hyllyjä ei meille nyt sittenkään ole tulossa ja jouduin ratkomaan kollaasiseinän hyllysysteemit kokonaan uusiksi. Onneksi Ikean Lack-hyllyjä meillä piisaa ihan varastoakin myöten, joten jos ei kerran Ribbaa niin Lackia sitten. :) Tässä puolivalmista toteutusta:

Pp1017415.jpg

Alimman hyllykerroksen sain eilen illalla kiinnitettyä seinään ja se on mitoitettu niin että se on samalla tasolla sohvan selkänojan kanssa (korkeus lattiasta mitattuna 53cm). Saatan lisätä keskelle yhden Lack-hyllyn, riippuen siitä mitä hyllyille tulen laittamaan. Sohvakaan ei todennäköisesti jää ikkunan eteen... 

Pp1017423.jpg

Pp1017421.jpg

P1017412.jpg

Minä jatkan olohuoneen hyllyjen somistelua sekä tavaran pyöritystä. Saa nähdä mikä nyt sitten on lopullinen paikka sohvalle, ikkunan vai hyllyn edessä ja mitä koristuksia keksin hyllyille laitettavan. :) Huomiseen! <3