Makuuhuoneen ikkunaseinät sain perjantaina (viimeinkin) maalattua greigestä valkoiseksi ja huone on saanut uuden valkoisen lookin. Tämä on kaikista parhain ja kaunein kokonaisuus, mitä omassa kodissani on koskaan ollut. <3 Mustaa väriä en todennäköisesti tule makuuhuoneeseen lisäämään, ainakaan tämän vuoden aikana. Mie nimittäin olen totaalisen ihastuksen vallassa, vaikka itse olen makuuhuoneeni sisustanut. Tämä fiilis on aivan uskomaton ja tykkään tästä lopputuloksesta ihan kympillä. <3 <3 <3

iIMG_7928.jpg

iIMG_7929.jpg

iIMG_7934.jpg

Vähän ryttyinen ja peuhatun näköinen petaus on minusta tosi kiva, ja niin helppo hoitoinen kun ei tarvitse enää oikoa peiton reunoja tai silitellä ryppyjä tasaiseksi. Rentoa ja pehmoisen kutsuvaa, sänky on kuin pehmeä pilviharso. <3

iIMG_7938.jpg

iIMG_7945.jpg

iIMG_7953.jpg

iIMG_7954.jpg

Valkoiseksi maalattu oksarekkini on yksi kodin lemppareistani ja siihen olen kerännyt parhaimmat valkoiset vaatteeni esille. <3

iIMG_7958.jpg

iIMG_7959.jpg

iIMG_7930.jpg

Tuplakuplan S-koko sopii hyvin keskikokoiselle Tray-pöydälle ja nopealla vilkaisulla pöytä näyttää seinällä olevalta hyllyltä. Ikkunaseinälle entisen Malm-lipaston kohdalle ostin samanlaisen valkoisen String Pocket-hyllyn kuin olohuoneessakin. Valkoisen ritiläkupuisen DIY-lamppuni siirsin olkkarista makkariin luomaan tunnelmavaloa tuonne kylmään nurkkaan. <3

iIMG_7961.jpg

iIMG_7963.jpg

iIMG_7967.jpg

Malm-lipastolle suunnittelin paikanvaihdoksen jo pari viikkoa sitten kun minun piti alkaa maalailemaan. Ideana tässä uudessa paikassa on se, että sohvalla istuessa en näe henkareissa roikkuvia vaatteita, vaan lipaston siistin kyljen. Oksarekin lipaston päällä oleva osa toimii asusteiden ripustamista varten. Nurkassa olevaan Artekin Kanto-telineeseen kerääntyneen jatkossa minun iltalukemiseni ja sisustuspostit, kuten Ikean kuvastot yms. 

iIMG_7972.jpg

iIMG_7971.jpg

iIMG_7970.jpg

iIMG_7974.jpg

iIMG_7977.jpg

iIMG_7969.jpg

iIMG_7978.jpg

Valkoista, valkoisempaa, valkoisinta... Tämä on se kehityskaari miten makuuhuonetta on sisustettu alkuvuodesta alkaen. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. <3

Habitaren iso messupostaus siirtyy huomiselle, koska halusin postailla teille nyt heti tällä sekunnilla tästä valmistuneesta makuuhuoneesta. :) 

Nyt iltapalan aika ja sitten nukkumaan tuonne valkoisen pilvenhattaran keskelle. <3 :) Tämän viikon kiireiden, vauhdin ja touhuamisen jäljiltä uni tulee varmasti heti pään laskeutuessa tyynylle. :)

Huomiseen! <3