Sinituotteen ja CASA Blogien yhteistyö mahdollisti minullekin oman tuotepaketin valikoimisen ja yksi mielenkiintoisimmista tuoteuutuuksista on mattoteippiharja, jonka ensimmäisenä valikoin omaan pakettiini. Mattoteippiharja toimii samalla tekniikalla kuin vaatteisiin käytettävät teippiharjat, mutta on kokonsa puolesta huomattavasti isompi ja muistuttaa isoa maalitelaa. :) Teipin liimapinta on järeämpää, joten vaateteippiharjaan verrattuna tällä saa tehokkaammin ja vähemmällä rullailulla karvat irti tekstiileistä. 

P1016823.jpg

Meillä matot ovat hyvin helppohoitoisia ja karvat lähtevät pelkällä imuroinnillakin. Mutta vaalean koiran ja mustien tekstiilien kanssa olen ongelmissa. :) Muutama musta / mustakuvioinen puuvillakanvaasia oleva tyynynpäällinen kerää itseensä kaiken mahdollisen nöyhdän koirankarvoista ja pölyhaituvista irtohiuksiin. Näitä koristetyynyjä saisi olla imuroimassa päivittäin erillisellä tekstiilisuulakkeella, joka ei kuitenkaan poista kaikkea snöftää. Luojan kiitos tästä Sinin mattoteippiharjasta, jolla tyynyistä saa siistit ja karvattomat / pölyttömät alle minuutissa. :)

P1016803.jpg

Mattoteippiharjan teippirulla on jemmassa mustan muovisen suojakotelon sisällä, jonne harja ujutetaan sivukautta. Muoviosien väri on tässä minun valitsemassani versiossa tyylikkäästi musta, joten ei haittaa vaikka tämän unohtaisi esillekin (kuten meillä aina tapahtuu :D). 

P1016808.jpg

Tarrarulla kerää itseensä sekä isot koirankarvat ja hiukset, että pienet haituvaiset. Nämä pikkuhaituvat ovat niitä inhottavia ilkiöitä, jotka eivät oman imurini tekstiilisuulakkeella koskaan lähde irti, ainoastaan siirtyvät suulakkeen mukana edestakaisin ja lopuksi joudun aina sormilla nyppimään kasaantuneet karvakeot roskikseen. Ärgh. :D

P1016809.jpg

Nämä mustat H&M:n kanvaspäälliset ovat todellinen murheenkryyni. Ne keräävät niin paljon pölyäkin itseensä että ei mene kuin puolipäivää ja päällinen näyttää siltä että sitä on pyöritelty ja tallottu likaisella ja pölyisellä lattialla. Ylläolevasta kuvasta huomaa hyvin, kuinka tarrarullan yläpuolelta on kaikki pöly ja irtokarva kadonnut. Reunoja ja alaosaa en kuvassa ollut vielä käsitellyt ja vaalea haituva on selvästi nähtävissä. Nämä tyynynpäälliset olen imuroinut edellisenä iltana noin 12 tuntia aikaisemmin, mutta sitä ei kyllä uskoisi. :)

P1016819.jpg

No niin, sitten tämä katastrofi-päällinen nro 2. :) Koiran lempityyny, jonka päälle piski menee nukkumaan AINA. Tämä kyseinen elefantti-tyyny on jostain ihmeellisestä syystä koiran lemppari ja vaikka vaihtaisin salaa tyynyn paikkaa sohvalla, niin koira etsimällä etsii tämän ja kuopsii siitä itselleen alustan. :D Ja tämäkin päällinen kuuluu tähän puuvillakanvaasi-kastiin, joka on paha karvamagneetti. 

P1016825.jpg

Ja eikun tarrarullailemaan. :) Tämän superkarvaisen yksilön rullailuun molemmin puolin meni yksi tarrakerros ja noin 30 sekuntia aikaa. :) Liimapinta on todellakin tehokas ja rullan iso leveys helpottaa ja nopeuttaa karvanpoistoa. Pienellä vaateteippiharjalla olisin rullaillut puolirullaa teippiä ja aikaa olisi mennyt useampi minuutti kun välillä olisi pitänyt kuoria uutta teippikerrosta esille.

Olen suosinut aina Sinin siivousvälineitä ja oppinut itseasiassa sen jo kotoa. Äitini aina sanoi, että hyviin siivousvälineisiin kannattaa satsata, koska ne maksavat itsensä takaisin. Omat Sinin kestosuosikkini ovat jo vuosien ajan olleet jatkovarrellinen mikrokuitusetti lattian moppailuun, tiskiharja vaihtopäällä, laudepesuri (jota ilman en tule enää toimeen) ja mikrokuituinen siivousliina, josta olen teille monesti postaillut. Tämä mattoteippiharja pääsi suoraan tähän suosikkikastiin enkä halua enää edes ajatella koristetyynyjen imurointia. :)

Postailen teille päivällä lisää siivousjuttuja, olkaahan siis kuulolla! :)

(Postaus toteutettu yhteistyössä Sinituotteen kanssa)