Tanskalaisen Tine K:n tuotteet ovat aivan ihania, vaikkakin useimmat niistä ovatkin omaan kotiini ja nykyiseen sisustustyyliini liian runsaita ja romanttisia. Merkin kynttilät sopivat kuitenkin jokaiseen kotiin tyylistä riippumatta, sillä ne ovat hyvin pelkistettyjä ja kauniita, sekä huumavan tuoksuisia. <3 Kävin nuuskuttelemassa näitä kynttilöitä ja tykästyin kovasti White Tea & Ginger sekä Limited SS13 / greippi -tuoksuihin. Erityisesti näiden kahden tuoksun yhdistelmä miellytti nenukkiani ja kuvaisinkin sitä pehmeäksi puuvillapyykiksi yhdistettynä hentoon ja sitruunaiseen miestentuoksuun. Tässä onkin oikeastaan ne maailman parhaat tuoksut sateisen metsän-, uunituoreen korvapuustin-, sahatun puun-, takkatulen- ja vauvantuoksun lisäksi. <3 <3

IMG_7992.jpg

IMG_7989.jpg

Tänään on tasan kolme kuukautta jouluaattoon ja joulufanina kaivelinkin rakkaat joulupalloni kaapin uumenista. Halusin hieman fiilistellä jo ennakkoon tulevaa valkoista joulunaikaa ja ideoin valmiiksi kotimme jouluista sisustusta. :D Kynttiläkuvat keksin somistella palloilla, joten nyt saattekin etukäteismaistiaisia meidän tulevasta joulu-lookista. :D Hieman on aikaista tälläiselle jouluhössötykselle, mutta kuten aina ennenkin, niin minun joulunodotukseni alkaa jo syyskuun lopulla. :D

IMG_7999.jpg

Pieni greipintuoksuinen kynttilä on kokoa S ja se on tosi pikkuinen. Korkeutta sillä on vain 6,5cm, mutta pienestä koostan huolimatta se palaa peräti 14 tuntia. Tuoksu on mieto ja epätavallisen pehmeä ollakseen sitrushedelmäinen. Ihana tuoksu. <3 <3

IMG_8000.jpg

Isompi kynttilöistä on kokoa L, joka onkin jo omaan kätöseeni hieman iso. Painoakin löytyy sen verran että oli hankala kannatella sitä sormien varassa. Korkeutta lasipurkilla on 9,5cm ja paloaikaa 40 tuntia. Myös tämän tuoksu on mieto ja pehmeä. Oma nenuni on tunnistavinaan ainakin kuuman puuvillan ja tärkin, sekä Stockmannin sisustusosastolla leijailevan ominaistuoksun. <3 <3 <3

IMG_7995.jpg

IMG_7993.jpg

Kuten kuvistakin varmasti huomaa, on meidän joulusta tulossa tänäkin vuonna valkopainotteinen. Vielä on hieman auki aidon vihreän kuusen hankkiminen, mutta jos sellainen meille jouluksi tulee niin koristeet  tulevat olemaan kuitenkin valkoisia. Pumpulimaisuus on tarkoitus levittää hieman ennen jouluaattoa muuallekin kotiin ja mustan metallisen Hay Hee-nojatuolin päälle olenkin suunnitellut laittavani valkoisen taljan. Kynttilöitä on tälle vuodelle tarkoitus lisätä melko reippaasti, mutta katselen vielä joulukuuhun asti miten meidän pikkuneiti suvaitsee antaa pikkutavaroiden ja varsinkin kynttilöiden olla rauhassa. :) En nimittäin haluaisi kaikkia poltettavia kynttilöitä jemmailla lasiseinäisten lyhtyjen sisälle. :)

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3